RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Νίκη Βόλου - AEΛ (18/11/2012)

Nα το ξαναγράψουμε για ΧΧΧη φορά... Δεν νοείται σε ευνομούμενη πολιτεία η οποία αυτοαποκαλείται ως "προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία" να απαγορεύεται μετακίνηση εντός επικράτειας με αφορμή την παρακολούθηση αθλητικών αναμετρήσεων (όπως θα έγραφαν και οι mainstream αρθρογράφοι).
Την Κυριακή 18 Νοέμβρη, για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής (προτιμάμε την παλιά καλή ορολογία) έπαιζαν στο Βόλο, στο Πανθεσαλλικό Στάδιο, η Νίκη Βόλου με την ΑΕΛ. Το σκορ ήρθε ισόπαλο. 

Όμως, οι οπαδοί της Νίκης Βόλου κρέμασαν πανό εναντίον της πρακτικής της ΕΛ.ΑΣ...


...και οι οπαδοί της ΑΕΛ -έστω και λίγοι- κατάφεραν και υπερέβησαν όλες τις δυσκολίες σχετικά με την μετακίνησή τους (π.χ. μπλόκα σε εθνική οδό ή αστυνομοκρατία σε σταθμό τρένων) και έκαναν την εμφάνισή τους ενώ γράφουν σχετικά και εδώ. Αντιγράφουμε ένα κομμάτι: "Από τη στιγμή που το δίκιο είναι με το μέρος μας να ξέρουν όλοι τους ότι ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ και ότι θα προσπαθούμε με κάθε τρόπο να ξεπερνάμε τις τρικλοποδιές που θα θέλουν να μας βάλουν και στο μέλλον."



Το να εκφράζεται έμπρακτα, και μάλιστα από κοινού, η δυσαρέσκεια σε όλα αυτά τα μέτρα και τις ενέργειες είναι κάτι που πιστεύουμε πως πρέπει και μπορούμε να το στηρίζουμε όλο και πιο πολλοί, είτε είμαστε "αιώνιοι εχθροί" είτε όχι...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενα μεγαλο ρισπεκτ και στους Βολιωτες που αντιτασσονται σε ενα μετρο που στην προκειμενη περιπτωση αφορα τους αντιπαλους (και τι αντιπαλους...) αλλα που καταλαβαινουν οτι αφορα και τους ιδιους (υπαρχει και 2ος γυρος)
αλλα και φυσικα σοτυς ηρωικους λαρισαιους που εσπασαν την απαγορευση.
Με τετοιες εικονες, μονο καλα μπορουμε να περιμενουμε.