RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ωραία λύση...


Αναδημοσιεύουμε από sentragoal:

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (2/3) η σύσκεψη για το «φάιναλ-8» του Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί στη Σύρο από 7 έως και 10 Μαρτίου. Διοργάνωση που θα διεξαχθεί με τους Παναθηναϊκό, 'Αρη, Ηρακλή, ΠΑΟΚ, Λαμία, Φοίνικα Σύρου, Παμβοχαϊκό και Ολυμπιακό.
Για το θέμα των εισιτηρίων αποφασίστηκε να μην διατεθούν σε συνδέσμους οπαδών. Θα κυκλοφορήσουν 800 αριθμημένα ονομαστικά εισιτήρια, τα οποία θα διατεθούν από τον διοργανωτή σε ντόπιους φιλάθλους του νησιού.
Κατά την αγορά των εισιτηρίων θα καταγράφεται ο αριθμός της Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου και θα αντιστοιχείται με τον αριθμό του εισιτηρίου το οποίο θα αγοράζει, γεγονός το οποίο θα ελέγχεται και κατά την είσοδό του στο γήπεδο.


Αυτόν τον τρόπο (ω, τι πρωτότυπος!) βρήκε η ομοσπονδία σε συνεργασία με τους αθλητικούς φορείς, τις διοικήσεις και την αστυνομία για να μην δημιουργηθούν επεισόδια... Ετσι οι οπαδοί που θέλουν να δουν από κοντά την ομάδα τους και να φωνάξουν για αυτήν, οργανωμένα και όμορφα, δεν θα μπορέσουν να το κάνουν... Ωραία διοργάνωση...     

1 σχόλιο:

bhoy είπε...

http://www.gazzetta.gr/volei/article/item/270648-stemeno-san-lemonokoupa

Εντελώς χάλι πρωτάθλημα...