RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση των Fentagin για τα όσα έγιναν την Κυριακή στο μπάσκετ

Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα των Fentagin και αναμένουμε νέα ενημέρωσή τους για τα παιδιά: 

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!!!
 
Στον προχτεσινό αγώνα ανάμεσα στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ και τoν ιωνικό τα «τσακάλια» της ομάδας «Δ» συνέλαβαν αναίτια και οδήγησαν με κατασκευασμένες κατηγορίες στον εισαγγελέα 9 αθώους ανθρώπους ,στην πλειοψηφία τους ανήλικοι...Ο μεγαλύτερος είναι 21 χρονών και ο μικρότερος 13(!).Κρατούνται παράνομα και άδικα μέχρι την Παρασκευή στα κρατητήρια της γαδα όπου και θα οδηγηθούν ξανά στην ευελπίδων.Δεν είναι ώρα για να μπούμε σε λεπτομέριες,αυτό που έχει σημασία είναι να μείνουμε όλοι ενωμένοι και συντονισμένοι μεταξύ μας ώστε να συνεισφέρουμε με κάθε τρόπο στις επερχόμενες δράσεις...
 
-Αλληλεγγύη στα 9 αδέλφια μας...Καμία δίωξη των 9 παιδιών και άμμεση απελευθέρωση τους...
-Στις επόμενες μέρες πιθανότατα να ανακοινωθεί τραπεζικός λογαριασμός για την κάλυψη των υπέρογκων δικαστικών εξόδων...
-ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ...ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ!!!


Να σημειώσουμε επίσης πως μέσα στο χάος των αθλητικογράφων που νοιάζονται μόνο για αίμα, βία και τραυματισμένους μπάτσους, υπάρχουν και κάποιοι εργαζόμενοι στα αθλητικά ΜΜΕ που κάνουν σωστά τη δουλειά τους και αναφέρουν τα γεγονότα ως έχουν. Αναφερόμαστε φυσικά στο παρακάτω δημοσίευμα από την ιστοσελίδα pamesports.gr:

[...]Στο Περιστέρι 32’’ πριν το τέλος του έξτρα πενταλέπτου ο αγώνας διακόπηκε, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν σε άτομα, που τους φωτογράφιζαν και τους βιντεοσκοπούσαν!  Τα επεισόδια πήραν έκταση και χρειάστηκαν να επέμβουν τα ΜΑΤ, που έκαναν χρήση χημικών. Πίσω από το γεγονός ότι άτομα άγνωστα σε εκείνους τους φωτογράφιζαν και τους βιντεοσκοπούσαν, οι οπαδοί της ομάδας της «δυτικής όχθης»... βλέπουν πολιτικούς λόγους, καθώς οι «Φενταγίν» έχουν αριστερή τοποθέτηση.[...]


Τα υπόλοιπα ΜΜΕ αναπαρήγαγαν απλά και αυτούσια την παρακάτω ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Α. χωρίς καν να προσπαθήσουν να διασταυρώσουν τις πληροφορίες.

11-11-2013: Δελτίο Τύπου της Γ.Α.Δ.Αττικής σχετικά με τη σύλληψη 9 ημεδαπών για επιθέσεις σε βάρος Αστυνομικών κατά τη διάρκεια χθεσινού αγώνα καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν εννέα (9) ημεδαποί για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στο Κ.Γ. Περιστερίου

Τραυματίσθηκαν τέσσερις (4) αστυνομικοί

Συνελήφθησαν χθες (10-11-2013) το απόγευμα στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδες Δ.ΕΛ.Τ.Α.), εννέα (9) ημεδαποί (εκ των οποίων οι πέντε ανήλικοι) και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, των επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της διατάραξης κοινής ειρήνης, παραβάσεων σχετικών με εκρηκτικές ύλες και παράβαση των Νόμων «περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς» και «περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού».
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, χθες (10-11-2013) το απόγευμα, κατά τη διάρκεια αγώνα καλαθοσφαίρισης για το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου «Α. Παπανδρέου», ομάδα ογδόντα (80) περίπου ατόμων επιτέθηκε απρόκλητα, κατά των αστυνομικών δυνάμεων που εκτελούσαν υπηρεσία μέτρων Τάξης και Ασφάλειας στο παραπάνω Γυμναστήριο.
Στη συνέχεια, η ίδια ομάδα ατόμων, αφού απωθήθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις, εξήλθε του Κλειστού Γυμναστηρίου και επιτέθηκε εκ νέου κατά αυτών, με ρίψεις αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών (μολότοφ), πετρών, τεμαχίων μαρμάρων, πυροσβεστήρα και άλλων αντικειμένων.
Ομάδες Δ.ΕΛ.Τ.Α. προσέγγισαν άμεσα στο σημείο και παρά την επίθεση που δέχτηκαν, προέβησαν στη σύλληψη εννέα (9) ατόμων που συμμετείχαν στις συμπλοκές. Από τις επιθέσεις τραυματίσθηκαν τέσσερις (4) αστυνομικοί.
Στα σημεία των επεισοδίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Δύο (2) υπολείμματα αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών (μολότοφ).
  • Μία (1) σιδερογροθιά.
  • Ένας (1) πυροσβεστήρας.
  • Δύο (2) κράνη μοτοσικλετιστή.
  • Μία (1) πέτρα.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να βαλεις και το σχολιο απο το σαιτ μπασκετ νετ απο τον νικο συριγο βαλτο φιλε ισως να υπαρχει ελπιδα ακομα ...

Ανώνυμος είπε...

http://www.basketnet.gr/main/3/comments/articles/1/sirigos-gia-peristeri.html



http://www.onsports.gr/basket/B-Ethnikh-Andrwn/item/357504-Xylokopisan-Astynomikoys-sto-Peristeri