RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Η χαρά του να είσαι... φιλοξενούμενος

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ είχαν κάνει ένα κορέο στον περσινό αγώνα του Τσου.Λου. με τη Μάλαγα που έδειχνε ότι αυτοί και η ομάδα τους έψαχναν με... τα κιάλια το τρόπαιο για να το κατακτήσουν. Μια χορεογραφία που συζητήθηκε πολύ και χαρακτηρίσθηκε ως μια από τις πιο ωραίες που έχουν γίνει. Τελικά, όπως γνωρίζουμε, το κύπελλο του Τσου.Λου. κατέληξε στα χέρια των μεγάλων αντιπάλων τους, της Μπάγερν Μονάχου, έπειτα από το μεταξύ τους τελικό.


Για αυτό και οι οπαδοί της Μπάγερν δεν ξέχασαν να τους πικάρουν για αυτήν την «αποτυχημένη» προσπάθεια. Έτσι, λοιπόν, στο μεταξύ τους ντέρμπι το Σάββατο (22/11/13), στην έδρα της Μπορούσια, δημιούργησαν το παρακάτω κορέο απευθύνοντας τους την ερώτηση «Ακόμα το ψάχνετε;»


Ποιος οπαδός δεν γουστάρει να «τσιτώνει» έτσι τον αντίπαλο του και να του υπενθυμίζει κακές στιγμές που έζησε; Αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας μας τέτοια γεγονότα. Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο, πρέπει να υπάρχει και κάποιος απέναντι να το δει. Πράγμα το οποίο έχουμε ξεχάσει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην χώρα αυτή. Τέτοιες στιγμές λοιπόν ευελπιστούμε να επιστρέψουν στις κερκίδες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: