RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Καλό ταξίδι Πιερμάριο...


Piermario Morosini
5 Ιουλίου 1986 - 14 Απριλίου 2012

Σίγουρα η πιο δυσάρεστη είδηση τέτοιες μέρες,αλλά πλέον τα κρούσματα ποδοσφαιριστών που έχουν υποστεί καρδιακές προσβολές αρχίζουν και πληθαίνουν επικίνδυνα.Χθες ήταν η σειρά του Μorosini της Livorno που έπαιζε εναντίον της Pescara για τη Serie B.Συλληπήτηρια στους οικείους τους κι όλους τους φίλους της Livorno...
O Μοrosini ανήκε στην Udinese η οποία μέσω και τους αρχηγού της DiNatalle δήλωσε πως θα σταθεί δίπλα στην αδελφή του που είναι μόνη της (γονείς νεκροί με τον μεγαλύτερό τους αδερφό να έχει αυτοκτονήσει...) κι ανίκανη να εργαστεί.Στηριζόμενη αποκλειστικά στον Piermario.
O oργανισμός Udinese For Life θα σταθεί αρωγός στην άτυχη αδελφή του για το υπόλοιπο της ζωής της,δήλωσε χαρακτηριστικά ο σέντερ φορ της Udinese!
Nα τονιστεί πως η ιταλική Λίγκα ακύρωσε την αγωνιστική χθες (προς τιμή της κι εν αντιθέσει με άλλα παραδείγματα που η UEFA σφύριζε αδιάφορα).

Υγεία σε όλους μας!  


1 σχόλιο:

Radical Fans United είπε...

Σε συνδυασμό με την μαύρη επέτειο του Χίλσμπορο τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και στον ημιτελικό αγγλικού Κυπέλλου,Τόττεναμ-Τσέλσυ όπου μερίδα οπαδών της Τσέλσυ δε το σεβάστηκε.Βγήκε ανακοίνωση της ομάδας εναντίον τους με ευθεία προειδοποίηση για ανάκληση των καρτών διαρκείας τους.
Επίσης,ένα λεπτό διαρκείας τηρήθηκε και στον αγώνα πρωταθλήματος Μάντεστερ Γιουνάιτεντ-Άστον Βίλλα.

Ακόμη και σε πλήρως εμπορευματοποιημένα πρωταθλήματα,ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή δε ξεχνιέται...