RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Απορίες...

Αναδημοσιεύουμε από Sport24:

Οριστικοποιήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του κυπέλλου γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό το Σάββατο (7/4, 18.30) στο κλειστό της Πρέβεζας. Στη σύσκεψη που έγινε σήμερα (3/4) στην πόλη της Ηπείρου επιβεβαιώθηκε πως όλες οι προσκλήσεις (σ.σ. δεν εκδόθηκαν εισιτήρια) που θα διατεθούν θα είναι προσωπικές και ονομαστικές.Θα αναγράφουν τον αριθμό ταυτότητας του κατόχου και δεν μεταβιβάζονται, ενώ είναι αριθμημένες και αντιστοιχούν σε συγκεκριμένη θέση στην κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου. Οι προσκλήσεις θα σταλούν στη ΓΑΔΑ για έλεγχο και ύστερα στην αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας για να σφραγιστούν. Η παράδοσή τους στους κατόχους θα γίνει στην Πρέβεζα, ενώ η προσέλευση στο γήπεδο θα ξεκινήσει στις 16.00.
Υπενθυμίζουμε πως θα  διατεθούν 30 προσκλήσεις στο δήμο Πρέβεζας, 25 στην περιφέρεια και από 20 στους φίλους των δύο ομάδων, 15 σε συγγενείς αθλητριών και μελών των προπονητικών επιτελείων των δύο ομάδων και από 5 σε μέλη των διοικήσεων των δύο συλλόγων. Οι υπόλοιπες προσκλήσεις θα μοιραστούν σε σχολεία της Πρέβεζας και αθλητικά σωματεία της περιοχής.

Σπάμε το κεφάλι μας να βρούμε τους ουσιαστικούς λόγους, αν υπάρχουν, που η διοργανώτρια αρχή σε συνεργασία με την αστυνομία αποφάσισαν τα συγκεκριμένα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό. Τα ερωτήματα είναι πολλά: 1. Αν δεν γίνονταν ο έλεγχος από τη ΓΑΔΑ, δεν μπορεί η αστυνομία να κάνει καλά 20 και 20 οπαδούς; 2. Αφού είχε αποφασιστεί τέτοιος εξονυχιστικός έλεγχος γιατί δεν έδωσαν σε κάθε ομάδα 50 ή 100 προσκλήσεις; 3. Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια κινητοποίηση και σχεδιασμός μέτρων για 100 συνολικά ανθρώπους που θα βρεθούν στο γήπεδο; 4. Τι θέλουν να μας αποδείξουν; Πως η αστυνομία μπορεί να κάνει σωστά και υπεύθυνα τη δουλειά της; Για 40 οπαδούς; 5. Είναι που είναι απαξιωμένο το βόλευ, όπως και τόσα άλλα αθλήματα, δεν καταλαβαίνουν οι διοαργανωτές πως έτσι απαξιώνεται ακόμα περισσότερο; 6. Έχουν γίνει μέχρι σήμερα δύο τελικοί κυπέλλου σε χάντμπολ και μπάσκετ με παρουσία οπαδών και των δύο φιναλίστ χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, για την Πρέβεζα υπήρχαν πληροφορίες για πόλεμο;      

Δεν υπάρχουν σχόλια: