RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ εναντίον της απαγόρευσης των μετακινήσεων


"POLIZEI und DFB: FFM und BERLIN HABEN ES GEZEIGT AUF EURE VERBOTE GEBEN WIR NEN SCHEISS", λέει το παραπάνω πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του Πας και συγκεκριμένα ο σύνδεσμος Απει Ρωτάν στον αγώνα με την ΑΕΚ. Θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να εναντιωθούν στις απαγορεύσεις μετακίνησης των οπαδών στη Γερμανία, με αφορμή τους αγώνες Αιντραχτ Φρανκφούρτης - Δυναμό Δρέσδης (είχαμε ανεβάσει παλιότερα στο blog ένα βίντεο από τους ultras της Δρέσδης που δείχνει πως κατάφεραν τελικά να μπουν στο γήπεδο και να κάνουν κερκίδα παρόλο την απαγόρευση) και Ουνιόν Βερολίνου - Αιντραχτ Φρανκφούρτης στις 26 Μαρτίου. Και σε αυτόν τον αγώνα οι οπαδοί των φιλοξενουμένων κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο και παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο που δείχνει με ποιον τρόπο το πέτυχαν. 
Το σημαντικότερο σε αυτές τις κινήσεις είναι η αλληλεγγύη που δείχνει ο γηπεδούχος. Και στις δύο περιπτώσεις οι γηπεδούχοι οπαδοί χειροκρότησαν την προσπάθεια των αντιπάλων οπαδών να μπουν στο γήπεδο και να φτιάξουν οργανωμένη κερκίδα.Όπως πολύ σωστά λένε και τα παιδιά από τους Απει Ρωτάν στο blog τους: "Ας παραδειγματισθούμε λοιπόν και ας ευχηθούμε να υπάρξει κάποια στιγμή ποδοσφαιρικός πολιτισμός και στην Ελλάδα ώστε συλλογικά να μπορούμε να ξεπερνάμε τα εμπόδια των εκάστοτε απαγορεύσεων χωρίς να βάζουμε την σωματική μας ακεραιότητα σε κίνδυνο.Να σημειωθεί πως υπήρχε και συνεργασία όσον αφορά τα συνθήματα ενάντια σε λίγκα και αστυνομία απο τους αντιπάλους. Τα παιχνίδια έληξαν χωρίς έκτροπα."


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«Επειδή σαν οπαδούς του ΠΑΟΚ ποτέ δεν μας απασχολούσαν οι απόψεις και οι δικαιολογίες της ελληνικής αστυνομίας, ενημερώνουμε τους οπαδούς του Παναιτωλικού ότι άμα επιθυμούνε να έρθουν στη Τούμπα, μπορούν να απευθυνθούν στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ελευθερίου Κορδελιού 1973 και στο τηλέφωνο 2311 272154».


http://panaitolikosfans.gr/html/index.php?pid=news_more&a=1342