RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Πες τα πρόεδρε!



Ο πρόεδρος του Αστέρα Εξαρχείων μιλάει στην εκπομπή του Χατζημαλάκα για το άσυλο, τα Εξάρχεια και τους μετανάστες αφήνοντας τους πάντες μουγγούς. Νομίζουμε ότι δεν έχει υπάρξει άλλη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά που ένας καλεσμένος να μιλάει για πεντέμιση λεπτά χωρίς να τον διακόψει κανείς. Και αυτό λέει πολλά... 

Άσχετα από τις όποιες επιμέρους διαφωνίες ή συμφωνίες μπορεί να έχουμε σε όσα λέει, αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι ότι γουστάραμε φουλ που ο πρόεδρος ενός αθλητικού συλλόγου μίλησε και για κάτι παραπάνω από "περίεργες διαιτησίες", "μεταγραφές ουσίας" και διάφορα αλληλοφαγώματα στην πίτα των τηλεοπτικών κερδών. Επιτέλους κάποιος "παράγοντας" μίλησε σαν να απευθύνεται σε ανθρώπους και όχι σε πρόβατα που περιμένουν να τον κάνουν σύνθημα στα χείλη τους.

8 σχόλια:

navajo-antifa-patras είπε...

makari na eixame kai emeis afton ton proedro alli8ino palikaro pou den fovatai na ekfrastei politika enantion tou sistimatos.

R E S P E C T

"united we stand"
lefteria stous opadous.
lefteria se osous einai sta kelia.

Jack13Moschato είπε...

Ο άνθρωπος είναι μεγάλος. Από την πρώτη στιγμή που το έχω δει μέχρι και τώρα ανατριχιάζω με τα λεγόμενά του. Τεράστιος!

bhoy είπε...

Toν θυμάμαι στον ΣΚΑΪ νομίζω...Απίστευτη φωνή,ροή λόγου και σκέψης.

Ανώνυμος είπε...

Μα ρε μάγκες δεν πήγε εκεί να μιλήσει σαν πρόεδρος αθλητικού συλλόγου, αλλά σαν ραδιοφωνικός παραγωγός και το θέμα ήταν το άσυλο και όχι η σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου, εξάλλου ας είμαστε σοβαροί, πρόεδρος του Αστέρα Εξαρχείων είναι, όχι της ΑΕΚ ή του γαύρου, για ποιες μεταγραφές και ποιες περίργες διαιτησίες είναι σε θέση να μιλ΄ξσει στην κατηγορία που παίζει. Αν κάνω κάποιο λάθος ρε σεις διορθώστε με...

bhoy είπε...

Μα δεν έχει γράψει κανείς κάτι διαφορετικό εκτό του ότι ακόμη κι ο Χατζηνικολάου τον αναφέρει και ως πρόεδρο του Αστέρα Εξ.
Πού τα είδες όλα όσα γράφεις;
Τεσπα

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά στην εκπομπή του Χατζηνικολάου δεν πάει με την ιδιότητα του προέδρου του Αστέρα, αλλά πάει για να μιλήσει για το άσυλο, τώρα αν αυτός αναφέρει και δυο-τρια γεγονότα που συνέβησαν στον Αστέρα το κάνει γιατί γουστάρει αλλά είναι γενικώς εκτός κουβέντας. Οπότε ότι άλλο γράφετε τάχα για συζητήσεις περί αθλητικών προφανώς και είναι λαθός γιατό ο άνρωπος είναι εκεί για να μιλήσει για πολιτική και όχι για μπάλα και διαιτησίες, αυτό θέλω να πω.

Radical Fans United είπε...

Μα δεν γράψαμε ότι πήγε να μιλήσει για μπάλα και επέλεξε να μιλήσει για την πολιτική. Αναφέρει ότι είναι πρόεδρος στον Αστέρα και το φέρνει ως παράδειγμα συνύπαρξης των ανθρώπων (ντόπιων και μεταναστών) με αφορμή όλα όσα διαδραματίστηκαν στη Νομική. Άρα δεν είναι εκτός κουβέντας.

Και προφανώς οι στημένες διαιτησίες κτλ δεν είναι προνόμιο μόνο των επαγγελματικών κατηγοριών. Έχουν δει πολλά τα ματάκια μας και στα ερασιτεχνικά.

Δεν είναι πάντως σύνηθες να μιλούν πρόεδροι ομάδων για τέτοια ζητήματα ακόμα και από σπόντα, όπως εδώ. Για αυτό και έγινε η συγκεκριμένη ανάρτηση.

Ελπίζουμε να σε καλύψαμε.

Ανώνυμος είπε...

Ναι μιά χαρά! Ευχαριστώ!