RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΕΛΕΟΣ!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!

(Αντιγράφουμε από ηλεκτρονικό αθλητικό μέσο)
Θέσεις …μάχης έχουν πάρει ήδη στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας εκατοντάδες αστυνομικοί, έχοντας παρατάξει δεκάδες κλούβες περιμετρικά του γηπέδου. Εκτός από την περιοχή όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας, αποκλεισμένη από αστυνομικούς είναι και εκείνη όπου διαμένει η αποστολή του Ολυμπιακού, την οποία θα συνοδεύσει ισχυρότατη δύναμη.

Λίγο πριν το μεσημέρι αστυνομικοί άρχισαν να απομακρύνουν με γερανούς σταθμευμένα οχήματα, από τη λεγόμενη «κόκκινη» ζώνη, η οποία θα σχηματιστεί σε ακτίνα περίπου 200 μέτρων από το γήπεδο της Τούμπας, και να τοποθετούν τις ειδικές κορδέλες, ενώ δικυκλιστές πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες.


Δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα θα αρχίσουν να κλείνουν κεντρικοί δρόμοι και να σχηματίζονται φραγμοί από λεωφορεία της αστυνομίας. Μέχρι να αποχωρήσουν οι αποστολές θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στους κεντρικούς δρόμους γύρω από το γήπεδο, θα γίνουν αλλαγές και στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων, ενώ η είσοδος στο γήπεδο για όσους έχουν διαπιστευθεί, θα γίνεται με λίστα.


Και να μην ξεχάσετε και τα άρματα μάχης, καθώς και τους ακροβολισμένους λοκατζήδες στις πολυκατοικίες της περιοχής....
Μήπως, αν δεν ίσχυε το ηλίθιο και αναποτελεσματικό μέτρο της τιμωρίας να αγωνίζονται οι ομάδες σε άδεια γήπεδα, δεν θα χρειάζονταν να παρθούν τέτοιου είδους (αντιδημοκρατικά) μέτρα;   

Δεν υπάρχουν σχόλια: