RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Τουρνουά ανθρωπιάς και αλληλεγγύης: Bianconeri Club vs. Warriors Gate 6

Οι οπαδοί του Παναιγιάλειου προβαίνουν σε ακόμα μία κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, αλλά αυτή τη φορά με τη βοήθεια των καλών τους φίλων Warriors από το Αγρίνιο. Άλλωστε, καλές οι συλλογές και διανομές ρούχων και τροφίμων, αλλά ακόμα καλύτερα να συνδυάζονται με τέτοιες κινήσεις που μας φέρνουν πιο κοντά ως οπαδούς παρά τα διαφορετικά μας χρώματα.


ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


Η οπαδική συλλογικότητα των Bianconeri, σε συνέχεια των κοινωνικών δράσεων και με βάση την μόνιμη πλέον οικονομική δυσπραγία που μαστίζει τον τόπο μας (και όχι μόνο), παίρνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει ένα τουρνουά ανθρωπιάς & αλληλεγγύης με αγώνες ποδοσφαίρου σάλας (futsal) και μπάσκετ, στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00.

Θέλοντας πέρα από το σκοπό της εκδήλωσης να δείξουμε έμπρακτα ότι συνειδητοποιημένος οπαδός σημαίνει Άνθρωπος αποφασίσαμε να διοργανώσουμε αγώνες, με τη συμμετοχή οπαδών από άλλη περιοχή. Στην ιδέα της διοργάνωσης ενός αγώνα αλληλεγγύης βρήκαμε άμεση ανταπόκριση από τους οργανωμένους οπαδούς του Παναιτωλικού Γ. Φ. Σ. "WARRIORS ΘΥΡΑ 6" και έτσι ένα πρωτότυπο τουρνουά θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας. Πρωτότυπο γιατί πρώτη φορά σύνδεσμοι οπαδών από δύο ιστορικές επαρχιακές ομάδες θα τεθούν αντιμέτωποι σε αγωνιστικούς χώρους για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το αντίτιμο της εισόδου θα είναι η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες παντός τύπου, λάδι, γάλα εβαπορέ κ.α.), ειδών ρουχισμού, κλινοσκεπασμάτων (κουβέρτες, σεντόνια), ειδών ανάγκης & φροντίδας (χαρτικά, μωρομάντηλα, πάνες, οδοντόκρεμες, κ.α.) και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει, ο κάθε ένας από εμάς για να απλώσουμε χέρι βοηθείας σε όσους το χρειάζονται. Παράλληλα στην είσοδο θα υπάρχει κουμπαράς ενίσχυσης των δράσεων του οργανισμού "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ". Τέλος τα έσοδα από το αναμνηστικό μπλουζάκι της εκδήλωσης θα διατεθούν για ανάλογες δράσεις.

Στόχος αυτής της διοργάνωσης είναι, η υλική (μέσω των αγαθών), μα πάνω από όλα ψυχολογική υποστήριξη σε οικογένειες και ηλικιωμένους που κατοικούν μόνιμα στα διοικητικά όρια του δήμου Αιγιαλείας και έχουν ανάγκη την κοινωνική μέριμνα για να επιβιώσουν. Με την υποστήριξη και την άμεση επαφή που έχουν οι άνθρωποι στο Τμήμα "κοινωνικής προστασίας, παιδείας και πολιτισμού" του Δήμου Αιγιαλείας, μέσα από τις λίστες κοινωνικής μέριμνας και το πρόγραμμα "βοήθεια στο σπίτι", θα προσπαθήσουμε να διευκολύνουμε όσες οικογένειες και ηλικιωμένους έχουν άμεση ανάγκη, πάντα σε συνάρτηση με το υλικό που θα συγκεντρωθεί.

Καλούμε όλη τη μελανόλευκη οικογένεια και τον κόσμο της Αιγιαλείας να συνεισφέρει με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί στον μαραθώνιο αλληλεγγύης που έχει ξεκινήσει από την Τρίτη 17/12 και συνεχίζεται καθημερινά 7-8μμ στο σύνδεσμο στην οδό Ρωμανιώλη 12. Σας περιμένουμε όλους να συμμετάσχετε και να ενισχύσετε αυτήν την προσπάθεια, με την παρουσία σας στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου, την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου και ώρα 6μμ.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

BIANCONERI CLUB AIGIO


Στο χώρο του τουρνουά, όπως μας ενημερώνουν από τη σελίδα τους στο facebook, θα πωλείται και το κάτωθι t-shirt. Το κόστος του είναι 10 ευρώ και με τα έσοδα θα ενισχυθεί η προσφορά αγαθών μικρής διάρκειας (γαλακτοκομικά, τυροκομικά κ.α.).


ΥΓ. Παλαιότερη σχετική ανάρτηση:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οχι στο χαμογελο του παιδιου ρε μαγκες.
στις τσεπες του βαρδη θα πανε