RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Δράσεις αλληλεγγύης από Θύρα 7 Πρέβεζας και Χανίων

Ερυθρόλευκο Κοινωνικό Ιατρείο από τη Θύρα 7 Πρέβεζας

Η Θύρα 7 Πρέβεζας, συνεχίζοντας τη συμπαράσταση της στις δομές αλληλεγγύης των συνανθρώπων της, ανακοινώνει την άτυπη ίδρυση ενός ερυθρόλευκου κοινωνικού ιατρείου. 

Κάθε Τρίτη 6.30-8.30 το απόγευμα στον σύνδεσμο(Λ.Ειρηνης 27) και καθημερινά στις καφετέριες Free Time Sports Cafe Λ. Ειρήνης 102 , Café Mητρόπολις, Παραλία Πρέβεζας. θα γίνονται δεκτές οι προσφορές, όσων φαρμάκων έχει τη δυνατότητα να δώσει ο καθένας. 

Όλα τα φάρμακα που παραλαμβάνονται, θα κατατίθενται στο Κοινωνικό Ιατρείο Πρέβεζας παροδος Θ.Παρλα(εναντι πρωην αγροτικης τραπεζας). Ο σκοπός είναι πολύ σημαντικός, για την ανακούφιση κάποιων συμπολιτών μας, και περιμένουμε τη στήριξη όλων.Επισης γινονται δεκτες προσφορες για ρουχα,κουβερτες και παιχνιδια.

ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ- ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ



Συλλογή ρούχων από τη Θύρα 7 Χανίων

ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ,ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ,ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΡΟΥΧΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΩΛΗΣΗ ΛΑΧΝΩΝ,ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΜΩΡΟΠΑΙΔΙΑ ΟΡΦΑΝΑ.

ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΛΑΧΝΩΝ,ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ,ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ 7(ΕΝΑΝΤΙ ΚΤΕΛ) ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 19:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια: