RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

4th All Colours Are Beautiful Festival

Ένα ακόμα All Colours Are Beautiful φεστιβάλ θα λάβει χώρα στην πόλη του Αγρινίου από την Αυτόνομη Ζώνη, το group οπαδών του Παναιτωλικού. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη διοργάνωση και η κατανάλωση μπύρας και σουβλακίων να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

Here's the 4th All Colours Are Beautiful festival!


Το διήμερο 05-06 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το 4ο καθιερωμένο πια All Colours Are Beautiful festival του group της Αυτόνομης Ζώνης. Ένα φεστιβάλ που εναντιώνεται στο ρατσισμό, στο φασισμό, στην αστυνομοκρατία, στους αθλητικούς τρομονόμους, στην εμπορευματοποίηση του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, στους ιδωτικούς "οπαδικούς" στρατούς, στις μαφίες της νύχτας, στις χουλιγκανοποζεριές και στις ανεγκέφαλες και χωρίς λόγο και αιτία καφρίλες και μανούρες. To festival θα πραγματοποιηθεί στις 05 και 06 του Ιούλη (από τις 18.30) στα γηπεδάκια κάτω από το άλσος Αγ. Χριστοφόρου.

Σάββατο 05 Ιουλίου:
* Τουρνουά 5Χ5 ποδοσφαίρου
* Τουρνουά 3Χ3 μπάσκετ
* Διαγωνισμός τριπόντων

Κυριακή 06 Ιουλίου
* Τελικός γύρος τουρνουά 5Χ5 ποδοσφαίρου
* Τελικός γύρος τουρνουά 3Χ3 μπάσκετ
 
Σε όλη τη διάρκεια του 2μέρου θα υπάρχουν:
* Διανομή & έκθεση fanzines/εντύπων δρόμου
* Αυτοοργανωμένη ψησταριά με σουβλάκια και κάβα
* Dj sets (ska, reggae,dub, ska punk, punk, stoner, hip hop, d'n'b, dubstep etc) από τη de_control




Τα έσοδα από τη κάβα και τη ψησταριά θα διατεθούν τόσο για τα δικαστικά έξοδα των διωκόμενων οπαδών του Παναιτωλικού όσο και για αυτά των Αγρινιωτών αντιφασιστών που διώκονται από κράτος και παρακράτος

Συμμετοχές για τα τουρνουά θα γίνονται δεκτές μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης 02 Ιούλη. Οι συμμετοχές μπορούν να δηλωθούν είτε στόμα με στόμα με κάποιον από τους διοργανωτές, είτε με email (στο agriniozone6@gmail.com) είτε περνώντας μια βόλτα από το κεντρικό club των Warriors τη Τετάρτη 02 Ιουλίου  μεταξύ των ωρών 20.00 και 21.00

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ (ΚΑΙ) ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ

Υ.Γ: Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας στους οπαδούς του Ηρακλή Θεσ/νίκης γιατί για άλλη μια φορά διώκονται οι πολιτικοκοινωνικές τους ευαισθησίες και απόψεις και η γενικότερη αγωνιστική τους διάθεση, είτε αυτή αφορά τις απόψεις τους είτε τους αγώνες τους για την ομάδα τους. Διαβάστε περισσότερα για τα πρόσφατα κρούσματα καταστολής και διώξεων από τη μεριά του κράτους εις βάρος οπαδών του Ηρακλή εδώ.

Θυμηθείτε τι έγινε στο 1o A.C.A.B. festival, στο 2ο και στο 3ο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: