RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Περί μετακινήσεων...

 
 
Απαγορεύτηκε, λέει, η μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ στα Ψαχνά. Η οργανωμένη μετακίνηση. Γιατί μεμονωμένα, λέει, μπορούν να ταξιδέψουν στην Ευβοια να πιούνε τα ούζα τους και μετά να πάνε και γηπεδάκι. Ετσι, ο καθένας με το ΙΧ του, το μηχανάκι του, το πατίνι του, το βανάκι του ή με το γαιδούρι του μπορεί να μεταβεί στο γήπεδο για να δει Ηρακλης Ψαχνών - ΑΕΚ. 

Επίσης, λέει, τελευταία στιγμή απαγορευτηκε την Τετάρτη η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ηρακλή στην Λαμία. Χτυπιόντουσαν οι Λαμιώτες, ομαδα και οπαδοί, ανακοινώσεις έβγαλαν οι μεν πως εμεις τους θελουνε στο γήπεδο, πανό οι δε "Εκδρομές παντού", τίποτα. Μόνο μεμονωμένα, με τους παράπανω τρόπους. 
Ε δεν γίνεται, κάποιος από την αστυνομία, το υπουργείο ή και εμεις δεν ξερουμε ποιοι άλλοι, τα έχουν βάλει με τους πουλμαντζήδες. Ε, ναι, δεν εξηγείται αλλιώς. Θέλουν να τους αφανίσουν. Ή να πηγαίνουν μονο λουόμενους για θαλασσια μπάνια στα Καμενα Βούρλα και προσκυνητές στην Παναγια τη Σουμελά. 
Και στα σοβαρά τώρα: ας μας πει κάποιος υπεύθυνος, υπεύθυνα, τι ακριβώς εξυπηρετεί το συγκεκριμενο μετρο; Τι προβλήματα λύνει; Ποιες δυσάρεστες καταστάσεις περιορίζει; Πραγματικά, αν κάποιος διαβάζει αυτό το ταπεινό blog ας μας στείλει ένα email επεξηγηματικό. Μήπως κάτι μας διαφεύγει βρε παιδί μου...
Α, και αυτοί οι πουλμαντζήδες, βγάλτε βρε παιδιά μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας του τύπου "εμεις κλέφτες θα γίνουμε" και τετοια μπας και τους πιέσουμε να καταργηθεί το μέτρο...

Και ενώ συμβαίνουν αυτά τα ωραία, όπως εύστοχα σημειώνει και στη σελίδα του ο Football-Blabla, συμβαίνουν και τα άλλα, τα κουλά και τα ανεξήγητα:
"29 Μαρτίου 2007... τελικός βόλεϊ γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού όπου και δολοφονείται ο Φιλόπουλος, οπαδός του ΠΑΟ... 29 Μαρτίου 2015... Αγρίνιο τελικός βόλεϊ γυναικών και στο final4 συμμετέχει Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός... Οι δύο ομάδες θα πάρουν εισιτήρια για τους οπαδούς τους... Την ίδια μέρα στην Πυλαία στη Θεσ/νικη θα πραγματοποιηθεί ο τελικός κυπέλου handball μεταξύ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, 3 χρόνια μετά τον τελικό που δεν έγινε ποτέ στη Λαμία. Οι δύο ομάδες θα πάρουν από 1800 εισιτήρια... Φυσικά την ίδια ώρα κάτι άστεια ματς τύπου Καλλονή - Βέροια, Πανιώνιος - Πλατανιάς γίνονται κεκλεισμένων. ΚΑΙ ΤΟΝΕ ΛΛΕΩ... ΚΑΛΛΑ ΠΛΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ;"

Ελεος δηλαδή... Δεν θα μας τρελανετε...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

απαγόρευση οργανωμένης και μεις στο φωκικός-ΑΕΛ!!(?) ναι στην Άμφισσα που ζήτημα να είχε 300 άτομα μέσα, και ξανά απαγόρευση την Κυριακή για την Καρδίτσα, αυτή τη φορά και μεμονωμένα!! που το καλοκαίρι στο φιλικό πήγαμε 2 λεωφορεία χωρίς να γίνει το παραμικρό... έχει χαθεί κάθε ουσία πλέον με τόσες ανούσιες απαγορεύσεις...