RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Οι οπαδοί του Ηρακλή θα πάνε στη Νέα Σμύρνη γιατί το διεκδίκησαν!




Η χθεσινοβραδυνή ανακοίνωση που έβγαλε η Αυτόνομη Θύρα 10 του Ηρακλή είναι απλή και περιγράφει το πανηγυρικό κλίμα στις τάξεις των οπαδών του «Γηραιού» μετά την επιτυχημένη κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης ως απάντηση στην απαγόρευση της αστυνομίας να μεταβούν οργανωμένα στην Αθήνα για τον επαναληπτικό του κυπέλλου με τον Πανιώνιο.
Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα της Αυτόνομης Θύρας 10:
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ
Ως απάντηση στις φήμες και στις ανακρίβειες περί απαγόρευσης εκδρομής...
Ανακοινώνουμε οτι:
Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑ-ΝΟ-ΝΙ-ΚΟ-ΤΑ-ΤΑ!
Άλλη μια νίκη του λάου του ΗΡΑΚΛΗ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ
Όλοι στη συνέλευση, σήμερα στις 8.30 στην ΑΘ10 (Αριστοτέλους)



Ανακοίνωση ενάντια στην απόφαση της αστυνομίας είχαν εκδώσει ήδη από νωρίτερα οι Panthers του Πανιωνίου καθιστώντας σαφές πως επιθυμούν να δουν στην απέναντι κερκίδα τους οπαδούς του Ηρακλή και πως αν οι οπαδοί το θέλουν, μπορούν να συνυπάρξουν ειρηνικά. Η οπαδική αλληλεγγύη στα καλύτερά της.
Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα των Panthers 1983:
ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ αστυνομίας ΚΑΙ ΤΟΥ κράτους, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ. Η αστυνομία, ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.
ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ, Σ” ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ «κύριοι» πολιτικοί και μπάτσοι!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ!! ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΕ, ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ!! ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΔΕΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!!
Panthers Club 1983



Τα παραπάνω μας δείχνουν με τον πιο απλό τρόπο πως το μέτρο της απαγόρευσης των μετακινήσεων σπάει μόνο με πράξεις, αποφασιστικότητα, αλληλεγγύη, αλληλοσεβασμό και καλή επικοινωνία. Ας δείξουμε σε όλους τους υπεύθυνους πως όταν θέλουμε, μπορούμε να συνυπάρχουμε στα γήπεδα και να παραμένουμε αντίαπλοι μόνο για 90’. Γιατί στο κάτω κάτω υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σου απαγορεύουν να δεις την ομάδα σου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: