RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

The Tony Cascarino Syndrome @ Bartesera, 09.03.14

Λάβαμε, αναδημοσιεύουμε και στηρίζουμε events σαν το παρακάτω που βρωμάνε μπάλα, καλή αισθητική και παιδικά χρόνια. Εδώ ακριβώς βρίσκεται και η έκπληξη: θα κυκλοφορεί άλμπουμ με αυτοκόλλητα τύπου panini, αλλά με τις φωτογραφίες των φιγούρων που κοσμούν τις αφίσες του κάθε event. Και αυτήν την Κυριακή το βράδυ ξέρετε τι θα κάνετε...

Όπως μας λένε και οι ίδιοι οι διοργανωτές:

To "Tony Cascarino Syndrome" είναι μια σειρά events / dj sets όπου 2 φίλοι (mr. X of Indieground & Johnny Negri) εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο των decks και μοιράζονται κοινή αγάπη σε μουσικές, αλκοόλ και ποδόσφαιρο.  
Αυτά συνθέτουν και τα χαρακτηριστικά του event, από την επιλογή του τίτλου που δανείζεται το όνομα του Ιρλανδού ποδοσφαιρικού θρύλου αλλά και την εικονογράφηση κάθε αφίσας, όπου παρουσιάζονται διάφορες αναγνωρίσιμες cult ποδοσφαιρικές περσόνες σε παραλλαγές κλασσικών φάσεων.  
Σε κάθε event διατίθενται επίσης και αυτοκόλλητα με τους εικονογραφημένους ποδοσφαιριστές προς συμπλήρωση του επίσημου album, για όσους έχουν ακόμα ισχυρές αναφορές στα παιδικά τους χρόνια. 


Κυριακή 09 Μαρτίου 2014
Bartesera (Κολοκοτρώνη 25, Στοά Πραξιτέλους, Αθήνα)

on pitch: Liam O' Neil & Johnny Negri
ώρα έναρξης: 21.00

Sounds Like:
Indie, Garage, Post Punk, Waves, Punk, Shoegaze, Synth 'n' more...

supporters: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: