RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Πειραιά: Αετός Κορυδαλλού - Εθνικός Πειραιά

Τελικά, έπρεπε να γίνει ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά για να δούμε οπαδούς και των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη. Ναι, έχουν ξαναπάει φιλοξενούμενοι στο Καραϊσκάκη, αλλά όχι έτσι. Στο ένα πέταλο οι οπαδοί του Αετού Κορυδαλλού και στο άλλο οι οπαδοί του Εθνικού Πειραιώς. Πανό, φωτοβολίδες, χαρτάκια και συνθήματα. 


Όπως παλιά, που στο Καραϊσκάκη, στη Λεωφόρο, στη Φιλαδέλφεια, στην Τούμπα, στο Χαριλάου, στο Γεντί Κουλέ, στο Καυτατζόγλειο, στο Αλκαζάρ και σε όλα τα γήπεδα της χώρας τα απέναντι πέταλα φιλοξενούσαν τον αντίπαλο.

Εδώ και χρόνια οι φιλοξενούμενοι δικαιούνται ένα φτωχό 5% επί των εισιτηρίων, αλλά, πλέον, δεν παίρνουν καν εισιτήρια. Ιδίως στα ντέρμπι των "μεγάλων" μιας και στα υπόλοιπα ματς των "μικρών" αναπτύσσεται ένα ιδιαίτερο δίκτυο αλληλεγγύης και σεβασμού που κανονίζει οι φιλοξενούμενοι να έχουν πάντα θέση στην κερκίδα παρά τις απαγορεύσεις.

Φανταστείτε όλα τα ματς να γινόταν με τις συνθήκες που έγινε και αυτός ο τελικός στον Πειραιά. Πόσο πιο ωραία θα ήταν τα Σαββατοκύριακά μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: