RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση της ΑΘ10 για τα γεγονότα στο σιδηρόδρομο της Θεσσαλονίκης

Ένα ακόμα επεισόδιο αστυνομικής αυθαιρεσίας συνέβη χθες που μεμονωμένοι οπαδοί του Ηρακλή προσπάθησαν να μεταβούν στο Αιγίνιο για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους. Δημοσιεύουμε παρακάτω την ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10 σχετικά με τα γεγονότα για να καταλάβει ο καθένας τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε:

Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΦΟΡΑΕΙ ΑΣΠΡΑ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!!!

Δεν γράφουμε τις παρακάτω σειρές για να διαμαρτυρηθούμε, ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει στη χώρα και ακόμα καλύτερα τι νιώθει η εξουσία για τον κόσμο της ομάδας μας, δεν περιμένουμε άλλωστε καμιά δικαίωση από κανέναν. Οι παρακάτω σειρές γράφονται για να πληροφορήσουμε τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ για το τι συνέβη σήμερα το μεσημέρι στον σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης και να τον καλέσουμε άλλη μια φορά σε συστράτευση σε αυτόν τον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει.

Στην αμαξοστοιχία του προαστιακού με ώρα αναχώρησης 12:57 βρέθηκαν ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ γύρω στους 150 οπαδούς του ΗΡΑΚΛΗ. Κοπήκαν εισιτήρια κανονικά από τον κόσμο. Η επιβίβαση έγινε κανονικά στην αμαξοστοιχία και αναμένονταν η αναχώρηση. Ο προαστιακός ξεκίνησε στην ώρα του, μετά όμως από 200 μέτρα ο συρμός σταμάτησε, οι πόρτες κλείδωσαν και ξαφνικά το τρένο έκανε όπισθεν και ξαναγύρισε στον σταθμό. Εκεί περίμεναν αρκετές διμοιρίες ματ οι οποίοι στάθηκαν στις πόρτες του τρένου. Από τα μεγάφωνα του τρένου έγινε η εξής ανακοίνωση " οι οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ απαγορεύεται να ταξιδέψουν με την αμαξοστοιχία και παρακαλούνται να αποβιβαστούν". Οι πόρτες άνοιξαν, επικράτησε αναστάτωση, ασφαλίτες μπήκαν στα βαγόνια και άρχισαν να κατεβάζουν με τη βοήθεια των ματ όσους η φάτσα τους "θύμιζε γήπεδο" όπως είπαν χαρακτηριστικά. Τελικά κατέβηκαν περίπου 100 οπαδοί ενώ 50 άλλοι που δεν "θύμιζαν γήπεδο" ταξίδεψαν κανονικά.



Η γελοιότητα όμως συνεχίστηκε στους δρόμους του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Τα ματ συνέχισαν να ακολουθούν τους οπαδούς του ΗΡΑΚΛΗ γύρω από το σταθμό. Εδίωξαν τον κόσμο από την απέναντι πλατεία και δε σταματούσαν να ακολουθούν ομάδες που αριθμούσαν περισσότερα από 5 άτομα. Έφτασαν μέχρι το βαρδάρη αλλά εκεί στην περιοχή που βρίσκονται αρκετοί οίκοι ανοχής σταμάτησαν γιατί ίσως συνάντησαν συγγενικά τους πρόσωπα.





Η απάντηση μας φυσικά σε αυτές τις γελοιότητες είναι η παρακάτω φωτογραφία...


Κάνεις δεν μπορεί να μας σταματήσει από το να ακολουθούμε τον ΗΡΑΚΛΗ, κανείς δεν μπορεί να μας κλέψει το δίκιο, κανένα μέσο καταστολής και καμιά επίδειξη δύναμης δεν πρόκειται να μας κάνει να κάτσουμε σπίτια μας. Η καλύτερη αντίσταση είναι η ίδια μας η ύπαρξη και όσο το δυνατόν περισσότεροι οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ το καταλάβουν τόσο καλύτερα για μας και τόσο χειρότερα γι αυτούς.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο ΗΡΑΚΛΗΣ για άλλον έναν αγώνα χάνει αγωνιστικά αλλά κυρίως εξωαγωνιστικά. Περιμένουμε και προσδοκούμε τη θωράκιση της ομάδος σε ΟΛΑ τα επίπεδα, δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλα χωριά να μας πουλάνε τρέλα, ως εδώ!!!

ΥΓ1: Ενημερώνουμε τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ ότι αύριο Δευτέρα 17/3 στις 22:00 θα υπάρξει ιντερνετική ραδιοφωνική εκπομπή του συνδέσμου μας. Συντονιστείτε στο http://www.myradiostream.com/aytonomi10

ΥΓ2: Όσοι δεν έχουν χρήματα για την υπεράσπιση τους στην επικείμενη δίκη για την υπόθεση των Τεμπών ή δεν έχουν καλυφτεί από την πρωτοβουλία του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ καλούνται στα γραφεία της ΑΘ10 την Τρίτη 18/3 στις 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: