RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ο θαυμαστός κόσμος των οπαδών... (part 3)



Αναδημοσιεύουμε από Sentragoal:

"Αντιμνημονιακό ήταν το κλίμα που επικρατούσε στο Περιστέρι, με τα πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί του Ατρόμητου να κλέβουν την παράσταση, αλλά και να δίνουν τον τόνο. Πέραν αυτών, τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα και η ψηφοφορία στη Βουλή ήταν τα κύρια αντικείμενα συζήτησης μεταξύ των θεατών που χθες ήταν λιγότεροι από άλλες φορές στο γήπεδο του Ατρόμητου.
Εκείνα, όμως, που έδωσαν τον τόνο, αλλά και τη λαϊκή βούληση και τις προθέσεις ήταν τα πανό που αναρτήθηκαν από τους φανατικούς οπαδούς του Ατρόμητου, τους «Φενταγίν», με καθαρά αντιμνημονιακό περιεχόμενο, στέλνοντας μάλιστα και το δικό τους πολιτικό μήνυμα για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στη χώρα εν όψει και της ψηφοφορίας που εκείνη την ώρα επρόκειτο να διεξαχθεί στη Βουλή για την έγκριση των μέτρων και του μνημονίου.
«Μέσα από τα μάτια των πνιγμένων θα λάμψει η οργή των εξεγερμένων» ανέφερε το πρώτο από τα δύο μεγάλα πανό που είχαν αναρτηθεί στην εξέδρα, στην οποία συνηθίζουν να κάθονται οι «Φενταγίν», ενώ το δεύτερο έγραφε: «430 να είναι οι ώρες σας, αν έχετε τα φρύδια ψηφίστε το».
Ολα αυτά δίνουν τον τόνο του της ατμόσφαιρας που επικρατούσε χθες στο Περιστέρι στον αγώνα Ατρόμητου - Κέρκυρας, ο οποίος λόγω και της διαφαινόμενης επικράτησης της γηπεδούχου ομάδας, παρά την πρόσκαιρη ισοφάριση της Κέρκυρας, είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα.
Σε πρώτη μοίρα ήταν το νέο μνημόνιο και τα νέα μέτρα και δεν ήταν λίγες οι φορές που και στη διάρκεια του παιχνιδιού ακούστηκαν αρκετά συνθήματα κατά των πολιτικών και του κοινοβουλίου, αλλά και κατά της ψήφισης των νέων μέτρων, μιας και την ώρα του αγώνα δεν είχε ξεκινήσει η ψηφοφορία στη Βουλή, αλλά βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τα νέα μέτρα.
Πρέπει να σημειωθεί πως δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί εκείνοι που μετά το τέλος του αγώνα Ατρόμητος - Κέρκυρα έφυγαν για το Σύνταγμα προκειμένου να λάβουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των νέων μέτρων."

Δεν υπάρχουν σχόλια: