RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο πνιγμένος από τα μαλλιά... των φιλοξενούμενων οπαδών πιάνεται!

Την πρόθεση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ να δώσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό για το μεταξύ τους ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής, επιβεβαίωσε ο Χάρης Οικονομόπουλος. Ο νέος αντιπρόεδρος της Ένωσης, με δηλώσεις του στην ραδιοφοωνική "Εφεση" στον ΣΚΑΪ 100.3 τόνισε:
«Έχουμε καλέσει ήδη τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τους μετόχους που θέλουν, να έρθουν. Αν είναι εφικτό, ναι, θα έρθουν και οπαδοί του Παναθηναϊκού. Και αυτό ισχύει για κάθε εντός έδρας αγώνα μέχρι το τέλος της σεζόν. Όταν όλοι πνιγόμαστε, πρέπει να συνεννοούμαστε για τα απλά θέματα».

Λέτε να γίνει το θαύμα και να συμφωνήσουν όλοι, παε, επο, αστυνομία, και να δούμε ντέρμπι μετά από πόσα χρόνια, ούτε που θυμόμαστε, με κόσμο και των δύο ομάδων; Πάντως, η τελευταία ατάκα του Οικονομόπουλου περί πνιγμού και συννενόησης είναι κάπως... Δηλαδή ο μόνος λόγος διάθεσης εισητηριών στους φιλοξενούμενους είναι οικονομικός; Να βγάλουμε κανά φραγκάκι παραπάνω; Όχι γιατί έτσι πρέπει να είναι; Όχι γιατί ντέρμπι χωρίς οπαδούς και των δύο ομάδων δεν είναι ντέρμπι;  

Δεν υπάρχουν σχόλια: