RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Respect...


«Πρέπει να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να πούμε συγγνώμη για την έκφραση... ''πάμε να τους γ...'', όπως κάναμε παλιά στον Ηρακλή. Τέτοια ψυχολογία πρέπει να έχουμε για να πάρουμε την πρόκριση» δήλωσε ο Κράβαρικ και έστειλε μήνυμα στους συμπαίκτες του: «Ισως οι παίκτες και ο προπονητής στην αρχή της σεζόν να μην είχαν καταλάβει σε ποια ομάδα βρίσκονται. Μαζί με τον Μπρουκς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περάσουμε ένα καλό κλίμα στην ομάδα.
Το καταφέραμε στην αρχή της χρονιάς, αλλά τώρα αναρωτιέμαι μήπως ήταν τυχαίο όλο αυτό. Ο Ηρακλής τώρα είναι μια μέτρια ομάδα. Δεν αξίζει να βρίσκεται ούτε στην τετράδα. Αν δεν ματώσεις τη φανέλα, δεν μπορείς να είσαι μεγάλη ομάδα. Μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά έχασα την ψυχραιμία μου και άρχισα να φωνάζω στους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια. Αν είναι τόσο μάγκες, τώρα πρέπει να κάνουν την εμφάνιση που πρέπει και εγώ θα τους βγάλω το καπέλο και θα πάρω πίσω όσα είπα».

απόσπασμα από συνέντευξη του αρχηγού της ομάδας βόλεϋ του Ηρακλή αναφερόμενος στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου στην Πάτρα με αντίπαλο την ΕΑΠ.

Ποιος οπαδός δεν θέλει στην ομάδα που υποστηρίζει τέτοιους παίκτες; ποιος οπαδός δεν επιθυμεί τέτοιους παίκτες - αρχηγούς; ευτυχώς που κυκλοφορούν στις γηπεδικές πιάτσες και τέτοιοι τύποι που μας κάνουν να ξεχνούμε τους φλώρους που έχουν κατακλύσει τις ομάδες μας...  

2 σχόλια:

g10 acab είπε...

Ο Κράβαρικ είναι ο ορισμός αυτού που λέμε ψυχάρα. Ειλικρινής άνθρωπος δεν κρύβεται πίσω από σταριλίκια και τέτοια. Είναι επαγγελματίας αθλητής αλλά δεν έχει γίνει σαν άλλους καραγκιόζηδες. Ελπίζω να πάρουμε και το ματσάκι.

bhoy είπε...

http://www.gazzetta.gr/volley/volleyball/item/68581-%CE%BA%CF%81%CE%AC%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BA-%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CF%89%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B3%CE%BB%CF%8E%CF%83%CF%83%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%85

Κράβαρικ: «Ας δάγκωνα την γλώσσα μου»