RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ! μέρος 3ο

  • Πανό των οπαδών του ΠΑΟ (το ίδιο με αυτό με ΑΕΚ) στον αγώνα με την Καβάλα την προηγούμενη Κυριακή (14/02).
  •  Πανό στον αγώνα Πανσερραϊκός-ΟΦΗ την προηγούμενη εβδομάδα.
  •  Πανό των οπαδών του ΟΦΗ στο κυριακάτικο (21/02) παιχνίδι με τη Ρόδο.
 
  •  Πανό των οπαδών του ΟΣΦΠ ("οι Κυριακές είναι μαγικές, εκδρομές και όχι φυλακές") στον εκτός έδρας αγώνα βόλεϊ με τη Λαμία την Κυριακή (21/02).
 
  • Πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ ("Βούγια-Χρυσοχοϊδη ανίκανοι προστάτες του πολίτη") στον κυριακάτικο (21/02) αγώνα με τον ΠΑΟ.

  • Διαβάστε σχετικό άρθρο εδώ. "Το δρόμο στο ύψος του ΤΙΤΑΝ έκλεισαν περίπου 500 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θέλησαν με αυτόν τον τρόπο λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να διαμαρτυρηθούν για την απαγόρευση της μετακίνησης των οργανωμένων οπαδών". Η συνέχεια των παραπάνω εδώ
 
  
 
  •  Φέιγ βολάν και πανό από οπαδούς του ΠΑΟΚ.
 
 
  • Οπαδός του ΠΑΣ Γιάννινα συνελήφθη την Κυριακή (21/02) πριν την έναρξη του αγώνα με τον Πανιώνιο. Χθες (Δευτέρα 22/02) αφέθηκε τελικά ελεύθερος. Πληροφορίες θα βρείτε εδώ και εδώ 
  • Την Κυριακή (21/02) στο ντέρμπι ανόδου για τον 9ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος μεταξύ Αχαρναϊκού και Προοδευτικής δεν παραβρέθηκαν οπαδοί της φιλοξενούμενης Προοδευτικής ύστερα από σύσκεψη των δύο ομάδων και της αστυνομίας ενώ η τελευταία είχε κάνει ολόκληρο σχεδιασμό αποκλεισμού του γηπέδου, ώστε να μην πλησιάσει σε αυτό κανένας οπαδός της "Πρόο". Επίσης, την προηγούμενη αγωνιστική (13/02) σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ Προοδευτικάνων και μπάτσων στον αγώνα Κυπέλλου με το Κερατσίνι. 
  • Επίσης να σημειώσουμε ότι το μέτρο της απαγόρευσης κκαταργείται κάθε αγωνιστικό σ/κ στην πράξη καθώς οπαδοί του Ηρακλή βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, οπαδοί του ΠΑΟ στους εκτός έδρας αγώνες με Πανελλήνιο και Μαρούσι στο μπάσκετ, οπαδοί του Ολυμπιακού στη Λαμία για το βόλεϊ, στο Ηράκλειο και την Τρίπολη για το ποδόσφαιρο, οπαδοί της Καρδίτσας στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, οπαδοί του Άρη στην Ξάνθη για τον αγώνα κυπέλλου, οπαδοί της Ξάνθης στην Καβάλα για τον αγώνα της Σούπερ Κλίκας, οπαδοί της ΑΕΚ στην Κομοτηνή για τον αγώνα με τον Πανθρακικό και στα Χανιά για τον αγώνα χάντμπολ με τον τοπικό Κύδωνα, οπαδοί του ΟΦΗ στις Σέρρες για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Αν ξεχάσαμε κάποιον, πείτε μας.
  • Από μήνυμα που λάβαμε πριν καμιά 15αριά μέρες στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και ξεχάσαμε (φτου μας!) να το δημοσιεύσουμε (αναφέρεται σε περιστατικό πριν την απαγόρευση των μετακινήσεων αλλά είναι σαν να συνέβη τώρα):

     2 Λεωφορεία ξεκίνησαν από Καρδίτσα με προορισμό την Ηλιούπολη για τον αγώνα Ηλιούπολη - Αναγέννηση Καρδίτσας στα πλαίσια της 6ης Αγωνιστικής για τη Β' Εθνική.Στα μέσα της διαδρομής ενημερώθηκαν τα παιδιά στα λεωφορεία ότι δεν θα παραχωρηθούν εισητήρια από την Ηλιούπολη για τους Καρδιτσιώτες.Τα λεωφορεία όμως συνέχισαν με προορισμό την Αθήνα όπου τους περίμεναν 4-5 μπατσικά.Τους οδήγησαν στο μετρό και τους άφησαν να παν στο γήπεδο.Οι 300+ που έφτασαν εκεί βρήκαν διμοιρίες που τους απαγόρευσαν την είσοδο στο γήπεδο την ίδια στιγμή που στην κεντρική είσοδο γινόταν facecontrol σε όποιον έμπαινε στο γήπεδο χωρίς φυσικά να επιτρέπεται να μπαίνουν Καρδιτσιώτες. Η ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Αναγέννησης Καρδίτσας (ΛΕΦΑΚ):
    Το Μάιο του 2008 στο αλησμόνητο παιχνίδι της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ με τον παονε απαγορεύτηκε με το έτσι θέλω από τη διοίκηση του παονε και την τοπική αστυνομία η είσοδος στους φίλους της ομάδας μας που πήγαν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, ακόμα είχαν στρατευτεί άτομα που απειλούσαν μεμονωμένους συμπολίτες μας. Το αποτέλεσμα ήταν μια απίστευτη ταλαιπωρία και μια τεράστια ψυχική οδύνη, απόρροια του εκνευρισμού και της προσβολής που ένιωσαν οι καρδιτσιώτες και το χειρότερο ένας θάνατος ενός νέου παιδιού, ενός απ αυτούς που έφυγαν πικραμένοι και κυνηγημένοι από το γήπεδο. Την Κυριακή στην Ηλιούπολη το σκηνικό ήταν εφιαλτικά το ίδιο. Η είσοδος απαγορεύτηκε με το έτσι θέλω σε οργανωμένους και μη φιλάθλους. Στην πόρτα γινόταν facecontrol και απαγορευόταν η είσοδος σε οποιονδήποτε εκτός Ηλιούπολης ακόμα και σε γυναίκες και γεροντάκια. Κάποιοι έφυγαν δακρυσμένοι γιατί θυμήθηκαν το ίδιο εφιαλτικό σκηνικό με τον παονε....ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ; ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ:
    1. ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Η ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
    2. ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ FACECONTROL ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
    3. ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΔΡΑΣ
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
    ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ. ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ;
    Η ΛΕΦΑΚ 1904 ''ΚΑΝΑΡΙΑ'' που έχει δώσει μαθήματα καλής φιλοξενίας στο πανελλήνιο και δηλώνει ότι δε θα αφήσει έτσι το θέμα και δε θα ανεχτεί στο μέλλον οποιαδήποτε παρόμοια συμπεριφορά εκ μέρους είτε διοίκησης είτε αστυνομίας είτε νονών της νύχτας και έχει τη δύναμη να το κάνει. ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ!
    ΛΕΦΑΚ 1904 ''ΚΑΝΑΡΙΑ''

    Η ανακοίνωση των Αγία Παρασκευή Fans:
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η ΗΘΙΚΗ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ...
    ...25 Οκτωβρίου 2009, γράφτηκε ακόμη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία τούτου του άμοιρου αθλήματος που ονομάζεται ποδόσφαιρο... Σήμερα λοιπόν, απαγορεύτηκε στους φιλάθλους της Αναγέννησης η είσοδος στο γήπεδο της Ηλιούπολης. Γιατί; Είναι εγκληματίες; Θέλανε να δημιουργήσουν επεισόδια; Όχι κύριοι!!! Το μόνο που θέλανε να δημιουργήσουν ήταν μια ατμόσφαιρα ανάλογη με αυτή που δημιουργούν κάθε βδομάδα, σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται η αγαπημένη μας ομάδα και που σε κανένα δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα!!!
    Την προηγούμενη Κυριακή στο στάδιο φιλοξενήθηκε η ομάδα του Παναιτωλικού και μαζί και 200 περίπου οπαδοί του. Όχι μόνο δεν τους αφήσαμε εκτός γηπέδου, όχι μόνο μείνανε περίπου 100 καθίσματα κενά στο λειψό μας γήπεδο για να μην αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα, αλλά στο ημήχρονο αντιπροσωπεία καρδιτσιωτών φιλάθλων συναντήθηκε με τους αντίστοιχους αγρινιώτες και αντάλλαξαν λάβαρα και φανέλες. Κι όλα αυτά γιατι; Γιατί το ποδόσφαιρο ενώνει... Δυστυχώς όμως κύριοι, Η ΗΘΙΚΗ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ...
    Είναι πραγματικά κρίμα για τους παίχτες, το τεχνικό τιμ, τους φιλάθλους αυτής της ομάδας και γενικά για την όμορφη περιοχή της Ηλιούπολης, να στιγματίζονται με τον πιο άσχημο τρόπο από τις πράξεις κάποιων... Πολύ κρίμα...
    Αγία Παρασκεύη Fans

    Και όλα αυτά σε ανθρώπους που ταξίδεψαν 650 χιλιόμετρα μόνο και μόνο για να δουν την ομάδα τους.Σε ανθρώπους που ξόδεψαν πολλά χρήματα, μία ολόκληρη μέρα, ενώ θα μπορούσαν να είναι στον καναπέ και να ακούν τον αγώνα από το ραδιόφωνο.

    Παρ' όλα αυτά οι Καρδιτσιώτες δεν σταμάτησαν να τραγουδάν ακόμα και έξω από το γήπεδο, ενώ μέσα σε αυτό ακούγονταν πιο πολύ από τους γηπεδούχους.(Δεν χρειάζεται να πούμε ότι οι Ηλιουπολίτες δεν σταμάτησαν να μας βρίζουν).   
 Μερικές εικόνες. Μεταξύ άλλων η άδεια κερκίδα του γηπέδου, οι μπάτσοι να απωθούν τους Καρδιτσιώτες και το σημείο που μπόρεσαν μερικοί να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
 
  
  
  
  
 
 
  
  
  

ΥΓ. Αν έχει γίνει και κάποια άλλη ενέργεια την οποία δεν την έχουμε δημοσιεύσει, στείλτε μας mail.

      Δεν υπάρχουν σχόλια: