RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Διαλύθηκαν οι Red Ultras Aberdeen!


Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι από σήμερα 5 Ιανουαρίου του 2010 οι Red Ultras Aberdeen παύουν να υπάρχουν.

Οι Red Ultras ιδρύθηκαν το 199 από μια παρέα οπαδών που ήθελαν να έρουν χρώμα και ατμόσφαιρα στα παιχνίδια της αγαπημένης μας Αμπερντίν. Δεν ήταν εύκολο να κάνουμε κάτι τέτοιο μέσα στο κλίμα ασφάλειας που επικρατεί στο σκοτσέζικο ποδόσφαιρο και για αυτό κάναμε και αρκετά λάθη όλα αυτά τα χρόνια. Οι φωτογραφίες που θα παραμείνουν στην ιστοσελίδα είναι τεκμήριο της σκληρής δουλειάς των μελών μας όλα αυτά τα χρόνια και θα παραμείνουν σαν απόδειξη των όσων μπορούν να επιτευχθούν, αν πιστεύεις αληθινά στο σκοπό σου. Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες για την αφοσίωση και το πάθος που έδειξαν τα μέλη μας και θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τη φιλία που μας συνέδεσε.

Αδράττουμε λοιπόν της ευκαιρίας να ευχαριστήσουμε τους πάντες στην Αμπερντίν που βοήθησαν αλλά και τους οπαδούς γενικά, που μας υπσοτήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Εκτιμούμε την υποστήριξή σας περισσότερο από όσο φαντάζεστε. 

Οι Red Ultras δεν υπάρχουν πια αλλά θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με ό,τι έχουμε πετύχει. Το κάναμε για την ομάδα που αγαπάμε και αυτή η αγάπη θα συνεχίσει να υπάρχει ανεξάρτητα από το τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Η ιστοσελίδα θα παραμείνει προσβάσιμη για αρκετούς από τους επόμενους μήνες σε περίπτωση που θελήσετε να "κατεβάσετε" διάφορα αρχεία.

Stood Free 1999-2010
Scotlands #1 

Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση μέσω του site τους, πριν 17 μέρες, οι Red Ultras Aberdeen ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους . Σε αυτά τα 10 χρόνια της ύπαρξής τους κατάφεραν να γίνουν ένα από τα σημαντικότερα ultra group όχι μόνο της σκοτσέζικης αλλά και της ευρύτερης βρετανικής οπαδικής σκηνής. Ενα απλό "σερφάρισμα" στην ιστοσελίδα τους (http://www.redultras.net/) θα σας κάνει να τους γνωρίσετε καλύτερα. Οι χωρεογραφίες τους, η δυνατή φωνή, η εναντίωσή τους στο μοντέρνο ποδόσφαιρο, το γεγονός ότι πήγαν 5000 στο Μόναχο ενώ είχαν ήδη αποκλειστεί από τον όμιλο του UEFA, η φιλία με τους Panteras Negras της Boavista και το ότι πολλοί στο Νησί τους αναφέρουν ως επιρροή για τη δικιά τους ultra κίνηση είναι κάποια από τα πράγματα που δεν θα ξεχάσουμε για αυτούς.  

 
 
 
 

ΥΓ. Ο τύπος που μοιάζει με τον Che στη 2η φωτογραφία είναι ο Willie Miller, παλαίμαχος παίχτης, ρέκορντμαν συμμετοχών και "σημαία" της ομάδας.
ΥΓ2. Σε ξένο οπαδικό φόρουμ σημειώνουν: "υπάρχει ένα νέο πρότζεκτ στον ορίζοντα που θα είναι μεγαλύτερο και καλύτερο, έχουμε μάθει πολλά από τα λάθη μας αλλά έχουμε ένα δυνατό πυρήνα από οπαδούς που είναι έτοιμοι για μια νέα εμπειρία". Come on lads!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαγκίτες,ξενυχτάμε που ξενυχτάμε όποτε το έχετε,δεν το μεταφράζετε κιόλας;Δεν είχατε δώσει τέτοια δείγματα όπως άλλοι.Δεν υποχρεούμαστε να διαβάζουμε με το λεξικό δίπλα δίπλα.Δεν είναι 3 προτάσεις,είναι κάτι παράγραφοι.

Radical Fans United είπε...

Το συγκεκριμένο δεν μεταφράστηκε λόγω έλλειψης χρόνου και μόνο. Θεωρήθηκε εύκολο κείμενο που με απλές γώσεις αγγλικών βγάζεις νόημα. Δεν έχει κάτι το πολύ εξεζητημένο.

Γενικά, πάντα μεταφράζουμε τα κείμενα που βάζουμε στο blog για να μπορεί να τα διαβάσει ο καθένας. Μόνο σε αυτό το κείμενο δεν το κάναμε και εξηγήσαμε παραπάνω το γιατί.

Αν ωστόσο παραμένει τόσο μεγάλο πρόβλημα, πείτε μας και θα το μεταφράσουμε. Και να μην μας το πείτε, μέχρι και την Τρίτη το πρωί, ελπίζουμε να το έχουμε βαλεί εδώ (στα σχόλια) μεταφρασμένο.