RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Azzura Familia: "Να δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους οπαδούς της Ξάνθης"

Αντιγράφουμε από το facebook της Azzura Familia του ΠΑΣ Γιάννινα την ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την απαγόρευση της γιαννιώτικης ΠΑΕ να χορηγήσει εισιτήρια στους οπαδούς της Ξάνθης για το ματς αυτής της αγωνιστικής στους Ζωσιμάδες. Εμείς θα το ξαναπούμε: ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ. Μπορούμε και μόνοι μας, με τις κατάλληλες συνεννοήσεις, να βγάλουμε άκρη. Όπως ακριβώς έγινε την πρώτη αγωνιστική στον Βόλο. Μπράβο στους οπαδούς του ΠΑΣ για αυτήν την ανακοίνωση!


Ανακοίνωση της Azzura Familia

Για ακόμα μια φορά οι οπαδοί βρίσκονται στο επίκεντρο του παραλογισμού που διακατέχει το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Για ακόμα μια φορά, με μια αστεία δικαιολογία αποφάσισαν να κόψουν εκδρομή οπαδών προς τα Γιάννενα, της Skoda Ξανθης αυτή την φορά. Η δικαιολογία της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα τουλάχιστον αστεία και αβάσιμη αφού προφασίστηκε τις εκτελέσεις έργων στην ιστορική θύρα 7.

Αυτή τη στιγμή τα μόνα έργα που εκτελούνται στους Ζωσιμάδες είναι η τοποθέτηση του προστατευτικού κάγκελου στις θύρες 9 και 10, όπου λογικά θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την ημερομηνία τέλεσης του αγώνα.

Μήπως η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ Γιαννινα φοβάται την πρόκληση επεισοδιων απο τους πλεον φιλύσηχους οπαδούς της Superleague; Δεν θέλει παραπανω έσοδα η Π.Α.Ε. σε περιόδους οικονομικής κρίσης; Αυτά τα έργα στην θύρα 7 για ποιούς αντίπαλους οπαδούς θα ισχύουν και για ποιους όχι; Θέλει να έχει ένα πάτημα στον β' γύρο ώστε να μην ανέβουν οπαδοί του Π.Α.Σ. στον β' γύρο και να εξυπηρετηθούν μόνο οι κατέχοντες των προσκλήσεων;

Ζητάμε απο τους αρμόδιους της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα να σκεφτούν ξανά της απόφαση τους και να δώσουν τελικά τα εισιτήρια στους οπαδούς της Skoda Ξάνθης.


ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Azzurra Familia

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τον απόλυτο σεβασμό μου προς τους φιλάθλους τους ΠΑΣ για αυτήν την ανακοίνωση από έναν οπαδό της Ξάνθης