RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Σήμερα το HUMBA! γιορτάζει τα 4 χρόνια του

Λάβαμε και αναδημοσιεύουμε την πρόσκληση για τη ΣΗΜΕΡΙΝΗ εκδήλωση του περιοδικού HUMBA! για τα τέσσερα χρόνια κυκλοφορίας του. Ξεκινάει με προβολή για την αργεντίνικη οπαδική σκηνή και μετά ακολουθεί πάρτυ με ροκενρόλ μουσικές. Ευχόμαστε στους παίδες να τα κατοστήσουν και θα τα πούμε από κοντά και στο μαγαζί.

4 ΧΡΟΝΙΑ HUMBA!


Την Παρασκευή 30 Μαΐου θα γιορτάσουμε στο μπαρ Kreuzberg (Πλαταιών 36 – Κεραμεικός) την πρώτη επιτυχημένη τετραετία μας, να το πούμε έτσι για να είμαστε μέσα στο πνεύμα των ημερών. 

Θα ξεκινήσουμε κατά τις 9.30 με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Argentina Futbol Club» που σχετίζεται άμεσα με τη δεκασέλιδη συνέντευξη που δημοσιεύσαμε στο τελευταίο τεύχος μας για το ποδόσφαιρο, τους οπαδούς και την οπαδική κουλτούρα στην Αργεντινή. Το ντοκιμαντέρ είναι διάρκειας 50 λεπτών, και επικεντρώνει στην κόντρα της Μπόκα με τη Ρίβερ. 

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «Argentina Futbol Club» που θα έχετε τη
δυνατότητα να το δείτε με ελληνικούς υπότιτλους.

Αμέσως μετά την προβολή, θα ακολουθήσει πάρτυ με μουσικές από τους «The Tony Cascarino Syndrome» και τον «DJ FreeDerry». Δηλαδή rock, punk rock, indie, rock n roll, post punk και άλλες ευγενείς μουσικές… 

Σας περιμένουμε! Be There!

Δεν υπάρχουν σχόλια: