RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση των Navajo Antifa της Παναχαϊκής


Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Καταγγέλλουμε, με τον πιο έντονο τρόπο, την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (1/6) ο χώρος στον οποίο στεγαζόμαστε, στην οδό Ζακύνθου 24 και Πέντε Πηγαδίων, από κάποιους που καπηλεύτηκαν το όνομα της Παναχαϊκής ΜΑΣ για να καλύψουν την ανυπαρξία τους.

Ως «NAVAJO ANTIFA» είμαστε φίλαθλοι της Παναχαϊκής, που αγωνιζόμαστε μέσα και έξω από τα γήπεδα, ενάντια στον φασισμό και τον ρατσισμό, και ενάντια στην σαπίλα του "μοντέρνου" ποδόσφαιρου, που έχει μετατρέψει ένα κοινωνικό άθλημα σε μπίζνα Ανωνύμων Εταιριών και αφεντικών που χρησιμοποιούν μπράβους και τραμπούκους.

Δεν συνηθίζουμε να οδηγούμαστε στην έκδοση ανακοινώσεων, αλλά έπρεπε να τοποθετηθούμε, αφού οι δράστες της επίθεσης έβγαλαν μια κατάπτυστη "προκήρυξη", στην οποία πέρα από την λάσπη που πετάνε, απειλούν και τρομοκρατούν μια ολόκληρη πολυκατοικία και τους κατοίκους της περιοχής.

Άλλωστε, δεν το κάναμε τόσο καιρό (σ.σ. να βγάλουμε ανακοίνωση), όταν για μεγάλο διάστημα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μας συκοφαντούσε και μας επιτίθονταν σε κάθε ευκαιρία του. Ακόμη και τότε, δεν μπήκαμε σε αυτή την διαδικασία, αφού δεν θέλαμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση την ομάδα. Να είστε όμως σίγουροι, πως παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα πράξουμε αναλόγως όταν κρίνουμε εμείς σωστό και μόνο με γνώμονα το καλό της Παναχαϊκής.

Καλούμε την νεολαία & ολόκληρη την κοινωνία της Πάτρας να αντιδράσει, και να δείξει έμπρακτα πως η Ανθρωπιά, η Αλληλεγγύη & οι Κοινωνικές Ελευθερίες μπορούν να επικρατήσουν απέναντι στις μαφιόζικες επιθέσεις και την φασιστική βία!

ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΛΗ Η ΓΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
 
«NAVAJO ANTIFA»

2 σχόλια:

navajo-antifa-patras είπε...

Η αλληλεγγυη ειναι το οπλο μας.
Τσακιστε τους φασιστες σε καθε γειτονια.

autozone είπε...

http://agriniozone.blogspot.com/2011/06/1-avajo-antifa.html