RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

The LOCALS ONLY hardcore show

Όσοι γουστάρετε τις παρακάτω μουσικές μπορείτε απλά να πάτε και να στηρίξετε την παρακάτω diy προσπάθεια. Μας ήρθε στο mail και τη δημοσιεύουμε όχι μόνο λόγω μουσικών προτιμήσεων αλλά και της όλης διαδικασίας που ακολουθείται για την εκτέλεσή της. 


4 από τις καλύτερες και πιο ενεργές μπάντες της ελληνικής hardcore / punk / metalcore σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μοναδικό show!

EDEN DEMISE:
Εδώ και χρόνια είναι ίσως η καλύτερη ελληνική μπάντα στο είδος της. Brutal hardcore με επιρροές από Hatebreed, Kickback και Born From Pain. Το ‘The Takeover’, ο πρώτος τους full length δίσκος, κυκλοφόρησε πέρυσι από την On The Attack Records της Νέας Υόρκης, και έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές. Έχουν παίξει σε Λονδίνο και Σόφια με Knuckledust και No Turning Back, αντίστοιχα, καθώς και μια πλειάδα από support shows στην Ελλάδα, με μπάντες όπως Caliban, Heaven Shall Burn, Sepultura και Stampin’ Ground. Αποκορύφωμα της πορείας τους η συμμετοχή τους στο Rockwave Festival 2009.
 www.myspace.com/edendemise

ETERNAL HATED:
Οι Βολιώτες γνωστοί πια στο ευρύτερο hardcore / metal κοινό επιστρέφουν για ακόμη μια φορά στην Αθήνα, ως special guests στο συγκεκριμένο show ύστερα από τις support εμφανίσεις τους με Death By Stereo, All Shall Perish, Strength / Bullfight και Neaera, έχοντας εξελίξει τον ήχο τους από παραδοσιακό
metalcore σε πιο τεχνικό συνάμα μελωδικό style με επιρροές από As I Lay Dying, Converge και Evergreen Terrace. Ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο ‘Secrets’ κυκλοφορεί εδώ και μερικούς μήνες από την World’s Appreciated Kitsch.
 www.myspace.com/eternalhated

AGAINST ALL ODDS:
Μια από τις ήδη καθιερωμένες μπάντες στην εγχώρια hardcore / punk σκηνή, παρά τα μόλις 3 χρόνια παρουσίας τους, είναι οι Against All Odds. To πρώτο τους CD με τίτλο ‘Just For Tonight’, σε hardcore / street punk ύφος, επηρεασμένο από Agnostic Front, Warzone, Slapshot και Blood For Blood, κυκλοφορεί ήδη από το καλοκαίρι του 2009. Αυτό τον καιρό ετοιμάζουν νέο υλικό έχοντας εξελίξει αρκετά τον ήχο τους. Έχουν παίξει support σε συγκροτήματα όπως οι Settle The Score, Evil Conduct, Death By Stereo, Unrestrained, καθώς και στο Positively Positive Hardcore Fest 3.
www.myspace.com/againstalloddsgr

MY TURN:
Οι My Turn είναι μια νέα μπάντα από την Αθήνα και κινούνται σε μελωδικά hardcore / punk μονοπάτια, συνδυάζοντας 80s hardcore στοιχεία με επιρροές που ποικίλλουν από punk rock και NYHC ως μοντέρνο hardcore. Το συγκεκριμένο show θα είναι το πρώτο μιας σειράς που θα δώσουν μέχρι το
τέλος του χρόνου, ενώ λίγες μέρες πριν θα εμφανιστούν στην Σόφια της Βουλγαρίας, «ανοίγοντας» για τους No Turning Back και τους Last Hope. Το πρώτο τους demo με τίτλο ‘Noble Intentions’ θα είναι διαθέσιμο.
www.myspace.com/myturnhc

Πληροφορίες για τους διοργανωτές μπορείτε να βρείτε εδώ:
WORLD’S APPRECIATED KITSCH
e-mail: hxf_prodaxionz@yahoo.com
blog: www.wakhc.blogspot.com
myspace: www.myspace.com/keepitrealhc
last fm: www.lastfm.com/user/WAK2010

1 σχόλιο:

1 radical Green είπε...

What happened to the passion? (passion!)
What the reason for screaming?
What happened the music and the message that I love?
What happened to the hard work? (hard work!)
And why does everybody look the same?
What happened the music and the message that I love?

Στίχοι που απευθύνονται σε όλους μας και για όλα όσα αγαπάμε...

Να ΄μαστε καλά

http://www.youtube.com/watch?v=c1kgZLgWpb8&feature=related