RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Σήμερα: The Tony Cascarino Syndrome - Έκθεση Εικονογραφήσεων 2013-2014

Λάβαμε, αναδημοσιεύουμε και ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ:




Έκθεση Εικονογραφήσεων 2013 / 2014



Δευτέρα 16 Ιουνίου (opening: 20.00) 
έως Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Τελικό dj set: Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 (21.00)

Bartesera (Κολοκοτρώνη 25 - Στοά Πραξιτέλους, Αθήνα)

Με την υποστήριξη των:
-----------------------------------------------------------------------------
Σε μια από τις πολλές γραφικές και μη νηφάλιες συζητήσεις τους ένα βράδυ, οι Liam O’ Neil (δεξί φουλ μπακ, μπαρτέντερ) και Johnny Negri (τερματοφύλακας, εικονογράφος-γραφίστας), αποφασίζουν να παντρέψουν την κοινή αγάπη τους γύρω από μουσικές, ποδόσφαιρο και αυτοκόλλητα Πανίνι.

Ο Tony Cascarino ποτέ δεν φαντάστηκε ότι μετά το πέρας της ποδοσφαιρικής του καριέρας σε διάφορες γνωστές ομάδες αλλά και την θητεία του στην εθνική Ιρλανδίας, θα βάφτιζε άθελά του μια σειρά από dj sets της αθηναϊκής σκηνής.

Το σύστημα του “Tony Cascarino Syndrome” απλό: σε κάθε event, η εικονογράφηση της αφίσας παρουσιάζει μια γνωστή ποδοσφαιρική φάση, ελαφρώς παραλλαγμένη με σαρκαστική διάθεση. Οι εμπλεκόμενοι ποδοσφαιριστές γίνονται επίσης αυτοκόλλητα για την συμπλήρωση του album της σειράς, τα οποία διατίθενται ελεύθερα κατά την διάρκεια των dj sets σε ενδιαφερόμενους συλλέκτες. 

Η πορεία της ομάδας ξεκινάει από τα προκριματικά του Ιουλίου 2013 στη φυσική της έδρα (στάδιο Bartesera) και περνάει από συνολικά 9 επίσημα dj sets, 2 εκ των οποίων γίνονται εκτός έδρας. Οι διακρίσεις σε τουρνουά δεν λείπουν: Έπαθλο στην κατηγορία αφίσας στους “Αγώνες Νέων Σχεδιαστών” ενώ αποσπά την minimum διάκριση των βραβείων ΕΒΓΕ 2014 ως φιναλίστ στην κατηγορία αυτοέκδοσης. Οι scouters του εξωτερικού βλέπουν κάποια θετικά στοιχεία στο παιχνίδι και πραγματοποιείται συνεργασία με την νεοσύσταση “Urban Gent Clothing” (UK) μέσω της εκτύπωσης σχεδίων της συλλογής σε t-shirts περιορισμένης κυκλοφορίας.

Η συνολική απόδοση που θα εκτεθεί (και ίσως μας εκθέσει): 10 εικονογραφήσεις, 10 ποδοσφαιρικοί θρύλοι, 4 μασκότ, μία ηθοποιός, kung fu κλωτσιές, κέλτες πολεμιστές, σαμπάνιες, μπουρμπουλήθρες, ενόργανη γυμναστική, αφρικανικοί χοροί, συνταγές για μακαρονάδα, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: