RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Κάτω τα χέρια από την ΑΘ10!!!

Όργιο καταστολής από χτες στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου οπαδοί του Ηρακλή συλλαμβάνονται αδιακρίτως με αστείες προφάσεις. Θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες. Μέχρι τότε, καλή δύναμη στα παιδιά του Ηρακλή!


Ακολουθεί αυτούσια και η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Αυτόνομη Θύρα 10 και συμβουλεύει τα μέλη της πως να αντιδράσουν σε τυχόν προσαγωγή.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

Το έργο της ελ.ασ. συνεχίζεται και σήμερα με αμείωτους ρυθμούς. Οι παράνομες προσαγωγές συνεχίζονται ακόμα και αυτή τη στιγμή.

ΓΡΙΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ...ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΕΠΕΙΓΟΝ: ΟΣΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΡΟΣΑΓΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΗ ΓΑΔΘ. ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΟΠΑΔΟΙ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ, ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ! ΖΗΤΗΣΤΕ 48ΩΡΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΟΣΚΟΠΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΔΙΩΧΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΠΕΙΘΕΙΑ.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...

Ακολουθεί αυτούσια και η ανακοίνωση που εξέδωσε χτες η Αυτόνομη Θύρα 10 με το που ξεκίνησε το πογκρόμ των συλλήψεων για ηλίθιες αιτίες.

ΚΑΘΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘ10... ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!!!!

Σήμερα Τρίτη 24/5 από τις 9:00 το πρωί, έχει ξεκινήσει νε εξελίσσεται άλλο ένα φιάσκο της ελληνικής αστυνομίας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, το οποίο συνεχίζεται μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ από το πρωί οδηγούνται από τα σπίτια τους στη ΓΑΔΘ για να καταθέσουν για διάφορες υποθέσεις. Ένας πυρσός στον αγώνα κυπέλλου με τον παοκ στις 9 Ιανουαρίου, ένα πλαστικό μπουκάλι που πετάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με τη νίκη βόλου στις 9 Φεβρουαρίου, ένας πυρσός στον αγώνα με τον ολυμπιακό βόλου στον αγώνα των play-off, είναι ορισμένες από τις ηλίθιες προφάσεις που χρησιμοποιήθηκαν σαν αφορμές για αυτό το "προειδοποιητικό χτύπημα" όπως το χαρακτήρισαν οι μπάτσοι.

Για μας αυτή η κατάσταση δεν μας εκπλήσσει την περιμέναμε και μάλιστα λίγο νωρίτερα. Αρχικά ήταν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί που ξεκίνησαν την επίθεση λάσπης εναντίων του συνδέσμου μας. Απέτυχαν. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν όλοι όσοι θέλησαν να χτυπήσουν την Αυτόνομη Θύρα 10 δημιουργώντας έναν εμφύλιο στις τάξεις των οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ. Απέτυχαν κι αυτοί. Το επόμενο βήμα ήταν σίγουρο ότι θα είναι η καταστολή. Έχετε αποτύχει ήδη!

Στους πολιτικούς(πρώην υπουργούς, νυν βουλευτές), εμπνευστές και ηθικούς αυτουργούς όλης αυτής της επίθεσης εναντίων της Αυτόνομης θύρας 10, έχουμε να πούμε ότι η αντεπίθεση μας, θα είναι σαρωτική και ότι θα κάνουν πολλά χρόνια να ξανανέβουν τα σκαλιά του καυταντζογλείου. Στους αυτουργούς του συγκεκριμένου "προειδοποιητικού χτυπήματος" έχουμε να πούμε ότι αν και δεν ταιριάζει στην κουλτούρα μας αυτή τη φορά είμαστε αποφασισμένοι να σας αναγκάσουμε να λογοδοτήσετε για τις παρανομίες- παρατυπίες σας στην όποια δικαιοσύνη έχει απομείνει σε αυτό τον τόπο και αυτή θα είναι η στάση μας από εδω και στο εξής κάθε φορά που θα παίρνετε κόσμο από σπίτια και δουλειές για να στείλετε προειδοποιητικά μηνύματα.

Καλούμε όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ σήμερα στις 21:30 στον σύνδεσμο της Αυτόνομης θύρας 10 σε συνέλευση ώστε να ενημερωθούμε και να οργανώσουμε καλυτέρα τα επόμενα βήματα μας.

ΚΑΘΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!!! ΓΡΙΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ... ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν όλοι οι οι ευσυνείδητοι φίλαθλοι-οπαδοί συμπράξουμε-συνυπάρξουμε-οργανωθούμε-στηρίξουμε ανιδιωτελώς εγχειρήματα και δράσεις που έχουν να κάνουν με το οπαδικό κίνημα (κι όχι μόνο),μόνο τότε θα έχουμε καταφέρει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω.Όσο αυτό δεν γίνεται τόσο η κατάσταση θα μένει ίδια και χειρότερη.Πρέπει να καταλάβουμε καλά πως ο εχθρός είναι κοινός.Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα απολύτως.Ας γίνει πράξη επιτέλους η ένωση μας.Ανθρώπινα-Αντιφασιστικά-Οπαδικά-Μάγκικα!!! Ένας Ολυμπιακός

Ανώνυμος είπε...

sas eyxaristoume.... aytonomi thyra 10