RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Εκδήλωση του HUMBA!: Ici c’est Paris... Συζήτηση με οπαδούς της Παρί, μέλη των Virage Auteil

Λάβαμε και αναδημοσιεύουμε την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση-συζήτηση που θα πραγματοποιήσει το περιοδικό HUMBA! την ερχόμενη Δευτέρα. Για την κατάσταση στην Παρί έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν μέσα από το blog μας (δείτε εδώ ένα αναλυτικό μας άρθρο για τη διαμάχη των δύο πετάλων της Παρί). Έτσι, η παρουσία μελών του Virage Auteil είναι άκρως θελκτική για να μάθουμε ακόμα περισσότερα. Να είμαστε όλοι εκεί! 


Ici cest Paris...
 
Συζήτηση με οπαδούς της Παρί, μέλη των Virage Auteil 
 
Εντυπωσιακές χορογραφίες τα προηγούμενα χρόνια, εσωτερικές οπαδικές συγκρούσεις, δολοφονίες, αντιφασίστες εναντίον ακροδεξιών, επενδυτές από το εξωτικό Κατάρ, χορός εκατομμυρίων, αποθέωση του μοντέρνου ποδοσφαίρου και σήμερα ένα γήπεδο ασφυκτικά ελεγχόμενο από κάμερες και σεκιούριτι, με τους οργανωμένους οπαδούς να μην περνούν ούτε από έξω. 

Καλώς ήρθατε στο Παρίσι, στο στάδιο Παρκ ντε Πρενς και την ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν. Μια από τις ελάχιστες ομάδες της Ευρώπης που δεν υπάρχει οργανωμένη παρουσία οπαδών και το γήπεδο θυμίζει την Παναγία των Παρισίων…

Τη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014, στις 19.30, στο μπαρ Kreuzberg (Πλαταιών 36, Κεραμεικός), συζητάμε με τέσσερις ultras του Virage Auteil της Παρι Σεν Ζερμέν για τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στην ομάδα και την κερκίδα της παριζιάνικης ομάδας, τη γενικότερη κατάσταση στην γαλλική οπαδική σκηνή, το ρατσισμό στα γήπεδα και τη no politica στάση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: