RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Κυκλοφορεί το HUMBA! #15

Κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα γνωστά σημεία διανομής το δέκατο πέμπτο τεύχος του περιοδικού HUMBA!. Σε αυτό το τεύχος, το αφιέρωμα αφορά τις αργεντίνικες κερκίδες και, προφανώς, θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα άρθρα, όπως κάθε φορά. Για περισσότερα: http://www.humbazine.gr/




Με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων κυκλοφορίας, αυτό το τεύχος κυκλοφορεί παρέα με μία ωραιότατη κάρτα που απαθανατίζει ένα στιγμιότυπο από ποδοσφαιρικό αγώνα στη Γροιλανδία. Άλλωστε, όπως μας λένε και οι ίδιοι οι υπεύθυνοι έκδοσης του περιοδικού στο τρέχον editorial: "Τέσσερα χρόνια (παρά κάτι εβδομάδες) ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΤΡΟΪΚΑ… Τέσσερα χρόνια HUMBA! και τα ωραία, που ακόμα δεν έχουν έρθει, είμαστε σίγουροι πως μαζί θα τα ζήσουμε… Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη τετραετία. Μέχρι τότε: «Stay strong and united, love the game, respect the game reclaim the game»."


Κάθε Σάββατο μπορείτε να ακούτε τη διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή του περιοδικού στο Music Society. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορέσετε να τους ακούσετε ζωντανά, η εκπομπή ανεβαίνει πάντα εδώ http://www.mixcloud.com/HUMBAzinegr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια: