RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

1st Antifa Football Festival (Βόλος, 29-30/06/2013)

Μετά την ίδρυση του Ε(λευθεριακού) Π(οδοσφαιρικού) Σ(υλλόγου) Liberta και το διήμερο των Antifa Volos, μία ακόμη ποδοσφαιρική γιορτή θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. ANTIFA FOOTBALL FESTIVAL λοιπόν με τη συμμετοχή των οικοδεσποτών Liberta, της Αυτόνομης Ποδοσφαιρικής Ομάδας από την Πάτρα,  των Σαλονικιών της Προοδευτικής/ Έκρηξης Τούμπας και των Αθηνέζων του Αστέρα Εξαρχείων.  Το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι καλή επιτυχία και να νικήσει το κακό ποδόσφαιρο!


Το διήμερο στο κάμπινγκ της Σικίας, στο μαγευτικό Πήλιο, θα είναι γεμάτο ποδόσφαιρο, μουσικές και μία άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση για την αυτοοργάνωση και το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, την ίδια περίπου συζήτηση είχαμε σκοπό να πραγματοποιήσουμε και εμείς φέτος στο φεστιβάλ με τη συμμετοχή όλων των προαναφερθέντων, αλλά τα σχέδια άλλαξαν. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να καταφέρουμε να την πραγματοποιήσουμε και εμείς και να συζητήσουμε για ένα θέμα με πολλά υπέρ και κατά που δεν αφήνει κανέναν μας αδιάφορο.

5 σχόλια:

superleague plantetion είπε...

ontws exei apeira kata na yparxoun autoorganwmenes podosfairikes omades. Ntropi. Pou pas xwris megalometoxo kai idiwtiko strato na kavlwnoume apo tis xiliades opadares stis kerkides...

Bring us the arabs!!!

Radical Fans United είπε...

Αν αυτό κατάλαβες εσύ, φέρτε μας τον ψυχίατρο...

Ανώνυμος είπε...

Pes kana kata tou autoorganwmenou podosfairou na se katalavoume kalytera re tsifti...

Radical Fans United είπε...

Επειδή είμαστε πολλοί τσίφτηδες και όχι μόνο ένας, να σου πούμε ότι όλα τα πράγματα έχουν υπέρ και κατά. Τίποτα δεν είναι παραδεισένιο, δυστυχώς. Τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένη μία τέτοια κουβέντα, όπου θα ξεδιπλωνόταν όλο το σκεπτικό τόσο των αυτοδιαχειριζόμενων ομάδων που θα συμμετείχαν όσο και το δικό μας, αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις δεν μας επέτρεψαν να την κάνουμε. Επιφυλλασσόμαστε για το μέλλον όμως. Και τότε θα ακούσετε/διαβάστε και τα υπέρ και τα κατά. Υπομονή.

Radical Fans United είπε...

Με τυπική συμμετοχή,βέβαια,μόνο μιας ομάδας.Για τη Σαββατιάτικη κουβέντα λέμε.
Αλλά είπαμε,επιφυλλασσόμαστε για το μέλλον...