RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Εκδήλωση «Ενάντια στο μοντέρνο ποδόσφαιρο» στο φεστιβάλ Αναιρέσεις

Λάβαμε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο από το περιοδικό HUMBA! το κάτωθι μήνυμα και το αναδημοσιεύουμε:

Το Σάββατο 8 Ιουνίου, στις 20:30, στο φεστιβάλ των Αναιρέσεων, στη Γεωπονική, θα διεξαχθεί συζήτηση με θέμα το μοντέρνο ποδόσφαιρο και τις κοινωνικές και πολιτικές του προεκτάσεις. Σε αυτή τη συζήτηση θα συμμετέχουμε και εμείς, το περιοδικό HUMBA!, αλλά, σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, και κάποιοι από τους Radical Fans United, καθώς και διάφοροι άλλοι οπαδοί.

Καλό θα ήταν να περάσετε και να συμμετέχετε στην κουβέντα για δύο λόγους:. Πρώτον γιατί τέτοιες κουβέντες σπανίζουν από τα πολιτικά φεστιβάλ και όποτε προκύπτουν, οφείλουμε να τις στηρίζουμε με κάθε τρόπο γιατί και εμείς οι οπαδοί είμαστε ενεργά πολιτικά όντα και αν έχουμε μια φορά άποψη για το τι γίνεται την κοινωνία, έχουμε εκατό για το τι γίνεται στο φυσικό μας χώρο. Και, δεύτερον γιατί αυτές οι ανοιχτές συζητήσεις προσφέρονται και για γνωριμία. μεταξύ του περιοδικού και των αναγνωστών, μεταξύ των διαφόρων οπαδικών εγχειρημάτων, μεταξύ όλων εμάς των γηπεδικών στην τελική.


WORKSHOP 20:30: «Ενάντια στο μοντέρνο ποδόσφαιρο»: πολιτική διαπάλη στις κερκίδες, κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις του μαζικού αθλητισμού στο φόντο της κρίσης. Συζητάμε με συναγωνιστές από το έντυπο Humba! και άλλα ‘παιδιά από τις κερκίδες»

Ολόκληρο το ενδιαφέρον (μουσικό και πολιτικό) πρόγραμμα του φεστιβάλ Αναιρέσεις μπορείτε να το δείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: