RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Αποτελέσματα και Νικητές του 5ου RFU FESTIVAL

Ένα ακόμα αγωνιστικό τουρνουά του RFU FESTIVAL έφτασε στο τέλος του με τους πιο συναρπαστικούς τελικούς ever. Να ευχαριστήσουμε θερμά όλες τις ομάδες, περισσότερες από κάθε άλλη φορά, για τη βοήθεια και την κατανόηση σε όποιο πρόβλημα και αλλαγή ζευγαριών/χρόνου προέκυψε. Για τα όσα συνέβησαν όλο το τριήμερο θα τοποθετηθούμε αναλυτικά με ανακοίνωσή μας σε λίγες μέρες. Μέχρι τότε απολαύστε τα αποτελέσματα και τους νικητές.

Πρωταθλητές στο ποδόσφαιρο αναδείχθηκαν πανάξια οι κωλόφαρδοι, αλλά μπαλαδόροι και με το πιο πρωτότυπο και γραφικό όνομα ομάδας, ΤΣΙΠΙΝ ΒΙΡΛΙΟΥ (ακόμα περιμένουμε την αφιέρωση στη Γραμματεία...) -αφού σε δύο ματς δεν εμφανίστηκε ο αντίπαλός τους κάτι που ίσως άλλαζε το ρου της ιστορίας. Ωστόσο, η φοβερή ανατροπή στο τελευταίο λεπτό του τελικού, όπου με δύο συνεχόμενα γκολ γύρισαν το σε βάρος τους 1-2, κάνει τη ανατροπή της Μάντσεστερ το '99 να μοιάζει με ανέκδοτο και θα μείνει χαραγμένη ανεξίτηλα στο μυαλό κάθε οπαδού του κακού ποδοσφαίρου. Τα συγχαρητήρια μας και στους φιναλίστ NAVAJO ANTIFA που πρωταγωνίστησαν ακόμα μία φορά προσφέροντας πλούσιο θέαμα και αρτιστίκ φάσεις με την μπάλα κάτω και πάνω.

Πρωταθλητές στο μπάσκετ αναδείχθηκε επιτέλους η ιστορική ομάδα της COPA CABANA που κατάφερε να λυγίσει το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ, το οποίο θύμισε παλιά καλή σκληροτράχηλη Λιμόζ. Σε έναν τελικό με οπαδούς και των δύο ομάδων, αντίθετα από ό,τι συμβαίνει στα ελληνικά γήπεδα, πρυτάνευσε η ψυχραιμία, η σωστή διαχείριση των αμφισβητούμενων φάσεων και τα ξέφρενα πανηγύρια στο τέλος.

Για τα αναλυτικά αποτελέσματα τσεκάρετε εδώ στο φεστιβαλικό blog.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα θέλαμε κι εμείς με τη σειρά μας να σας ευχαριστήσουμε για ΟΛΑ αυτά που διοργανώσατε και στήσατε κάτω από τις όποιες αντιξοότητες! Το φεστιβάλ για άλλον έναν χρόνο στάθηκε στο ύψος του.
Υ.γ Βασιλάρα περαστικά αδερφέ!
Υ.γ1 Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες!
Υ.γ2 Μόνο ενωμένοι καταφέρνουμε πράγματα!
Η ΟΜΑΔΑ ΤΣΙΠΙΝ ΒΙΡΛΙΟΥ!