RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ανικανότητα της ελληνικής αστυνομίας, επεισόδιο 342.876...

Αγώνας μπάσκετ ανόδου στην Α2. Ηρακλής-ΑΕΚ. Εν έτη 2013, άπαντες, με πρώτη και καλύτερη την ΕΛ.ΑΣ., δηλώνουν ανίκανοι να εγγυηθούν την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Έτσι, ο τόπος και ο χρόνος διεξαγωγής έχει αλλάξει δέκα φορές και φυσικά, όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, οι δικαιολογίες και τα επιχειρήματα που ακούγονται είναι τουλάχιστον αστεία...

Αντιγράφουμε από το sentragoal.gr:

Τι γίνεται με την αστυνομία
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sportrikala.gr: «η Αστυνομική Διευθυνση Τρικάλων εξέφρασε την αντίθεση της στην διεξαγωγή του μπαράζ στα Τρίκαλα με το αιτιολογικό ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί μέτρα ασφαλείας σε ένα τέτοιο παιχνίδι διότι παράλληλα διεξάγονται στα Τρίκαλα αγώνες για την προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων (!!!)».
Τσαγκρώνης: «Δε θα πάρει κανείς εισιτήρια και προσκλήσεις».
Από εκεί και πέρα ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Τάκης Τσαγκρώνης μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Arena» σημείωσε μεταξύ άλλων πως «Ο αγώνας έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 3.30 το μεσημέρι τη Δευτέρα στα Τρίκαλα. Έχουμε συμφωνήσει και με το κρατικό κανάλι που θα δείξει το παιχνίδι. Βεβαίως, υπάρχει και μια συζήτηση με την Αστυνομία, αν μπορεί να καλύψει τη διεξαγωγή του αγώνα. Είμαστε σε συνομιλίες, θα ξέρουμε εντός ολίγου".
Και συνέχισε: «Δε θα δοθούν ούτε προσκλήσεις, ούτε εισιτήρια, ούτε τίποτα. Θα γίνει με ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας, με κόσμο από την περιοχή γενικώς. Και επειδή υπάρχει έντονο στοιχείο της ΑΕΚ στα Τρίκαλα, τι να κάνουμε; Με αυτή τη λογική, δεν πρέπει να γίνει στην Ελλάδα, αφού οπαδοί των δύο ομάδων υπάρχουν παντού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: