RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Παναιτωλικός - Νίκη Βόλου (24/04/13)

Την Τετάρτη είχε ντέρμπι στο Αγρίνιο για τη Φούτμπολ Λίγδα. Παναιτωλικός εναντίον Νίκης Βόλου. Και, δυστυχώς, πρωταγωνιστές αναδείχθηκαν ξανά οι μπάτσοι. Αναίτια επίθεση σε οπαδούς για ακόμα μία φορά με τα ΜΜΕ και την Πολιτεία να μην ασχολούνται καν...


Αντιγράφουμε από την ανακοίνωση των Warriors, συνυπογράφοντας τις δύο τελευταίες προτάσεις:

Από την άλλη και η αστυνομία έδωσε σήμερα τα ρέστα της. Αφού δεν βρήκε τις ‘’πυρηνικές βόμβες’’ που κρύβουμε στα γραφεία μας, σε έλεγχο που έκαναν προ ημερών και στους τρεις συνδέσμους της ΘΥΡΑΣ 6, σήμερα έφραξαν την είσοδο της θύρας και δεν αφήναν κανέναν να εισέρθει. Όταν, όπως ήταν φυσικό ο κόσμος, με τα εισιτήρια στα χέρια, διαμαρτυρήθηκε άρχισε ο ψεκασμός, έτσι για να μυρίσουμε άνοιξη. Το γλυκό έδεσε και με τις συνοδευτικές γκλομπιές, έτσι για να μάθουν τα ‘’κωλόπαιδα’’ που έχουν την απαίτηση να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα! Εμείς όμως κατανοούμε το πρόβλημα των χοίρων (παρόμοιο με της γρίπης). Οι μισθοί πετσοκόβονται, η κοινωνία σας φτύνει και το εμπόριο ηρωίνης δεν πάει καθόλου καλά τελευταία.

Επίσης, να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της μικρής Λιάνας και να ευχηθούμε καλό ταξίδι στο καναρινάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: