RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Αυτό είναι σωστό, τον κάθε Χατζηδάκη δώστε στο λαό!

Το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στον αγώνα με τη Ζενίτ (16/12/10) γράφει: "160 ώρες για 592 ευρώ, μπουνίδια και κλωτσίδια σε κάθε πολιτικό". Και δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Τόσα λεφτά θα είναι ο βασικός μισθός για αυτούς που θα δουλεύουν με το καθεστώς της μαθητείας. Για όσους δηλαδή είναι από 18 ετών μέχρι 25 χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα βρεθούν στην ίδια θέση και όσοι είναι γηραιότεροι. Αλήθεια, ποιος μπορεί να ζήσει με 592 ευρώ το μήνα; Και όταν δεν θα σου φτάνουν να πληρώσεις το νοίκι και θα σκέφτεσαι ακόμα και μια απλή έξοδο, τότε σίγουρα δεν θα σου φτάνουν για να δίνεις 20Ε εισιτήριο (χωρίς να υπολογίσουμε τα έξοδα της εκδρομής) ως φιλοξενούμενος για να δεις την ομάδα σου.

Η κρίση χτυπά την πόρτα όλων, μη εξαιρουμένων και εμάς των οπαδών. Δεν είμαστε απλοί καταναλωτές του αθλητικού θεάματος αλλά εργαζόμενοι, άνεργοι, μαθητές και φοιτητές που είτε από το υστέρημα μας είτε με διάφορες "μόντες" καταφέρνουμε και βρισκόμαστε στο πέταλο, δίπλα στην ομάδα μας. Για αυτό και πρέπει να μας αφορούν όσα συμβαίνουν εκτός πετάλου και να μιλάμε για αυτά.

ΥΓ. Παλαιότερες σχετικές αναρτήσεις:

3 σχόλια:

HLIASHXc21rR είπε...

WREA ANAFORA MAGKES

Ανώνυμος είπε...

Επειδή πολύς κόσμος θα εκδράμει κοντά ή μακρυά για να δει συγγενείς κ να ξεκουραστεί, επειδή δεν έχουμε λεφτά για πέταμα, επειδή δεν θα γίνουμε μέρος του προβλήματος τους αλλά μέρος της λύσης, επειδή κάθε πράξη μας καθημερινά είναι πολιτική στάση, κι επειδή για μας το γήπεδο αλλά κι όλη η διαδικασία μέχρι να βρεθούμε εκεί είναι κι αυτή έντονα χρωματισμένη από τις αντιλήψεις κ τα πιστεύω μας, σας αποστέλουμε το βίντεο που τραβήξαμε τα ΙΧ με φίλους του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ CHE GUEVARA CLUB που βρεθήκαμε από Σέρρας, Σαλόνικα κι Αθήνα, την Τρίτη 21/12/2010, στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ για το ματς κυπέλλου με τον Ολ. Βόλου. Καλά να περάσετε όλοι/ες. ραντεβού στους δρόμους κ τα γήπεδα το 2011...
ΥΓ: ΔΙΟΔΙΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ CHE GUEVARA CLUB, διπλό ημίχρονο, διπλό τελικό...

http://www.youtube.com/watch?v=6yVOol_BvQk&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Σαββας Κωφιδης:
http://www.youtube.com/watch?v=H6KKzqFj_sQ

ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ!