RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Πάλι τα ίδια...

"Επεισόδια λέει στην Καβάλα. Οπαδοί με ασπρόμαυρα κασκόλ λέει την επέσαν σε αυτούς με τα κίτρινα. Αυτοί με τα κίτρινα λέει ότι προκαλούσαν και πετούσαν καρέκλες. Ανακοινώσεις διοικήσεων λέει. Και σχόλια του τύπου σκουληκομπαόγκια θα πεθάνετε λέει".  Αυτό σε γενικές γραμμές είναι το κλίμα στα αθλητικά sites.  Ωστόσο, δεν μπορούμε και δεν θα μάθουμε ποτέ τι ακριβώς έγινε. Και το κάτω-κάτω δεν μας αφορά κιόλας.

Έχουμε τονίσει χιλιάδες φορές στα κείμενά μας, στο έντυπό μας, στις αφίσες μας, στις εκδηλώσεις μας και όπου αλλού μπορούμε ότι δεν διαπραγματευόμαστε βασικά δικαιώματα όπως αυτό της μετακίνησης για να δεις την ομάδα σου. Άλλες τόσες χιλιάδες φορές έχουμε τονίσει επίσης ότι η βία μεταξύ των οπαδών είναι ένα πολυσύνθετο φαινόμενο και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε ότι τέτοιες συμπεριφορές σαν τη σημερινή μόνο κακό μας κάνουν και κυρίως σε μια περίοδο που "πρέπει" να δείχνουμε "καλή διαγωγή" και "αυτοσυγκράτηση" για να μην επιτρέψουμε να περάσει αυτός ο χουντικός νόμος της απαγόρευσης, ο οποίος μας αγγίζει όλους.

Νιώστε λίγο ρε...

ΥΓ. Περιττό να σημειώσουμε ότι και μόνο η εικόνα τοοοοόσων πολλών μπάτσων μέσα στο ταρτάν, λες και έχει έρθει ο Ομπάμα, μας προκαλεί τάση για εμετό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μάλλον ποτέ δεν πρόκειται να σκεφτούμε έξυπνα, να βάλουμε μπροστά το πραγματικό συμφέρον μας σαν οπαδοί και όχι την ακαταμάχητη ανάγκη μας για πέσιμο, ξύλο, ένταση... τις περισσότερες φορές δυστυχώς οι μόνοι κερδισμένοι από όλη αυτή την ιστορία είναι όλοι αυτοί που εδώ και κάποιον καιρό μας απαγορεύουν τις εκδρομές!!! Αντιφατικό;;;