RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Ανασκόπηση των οπαδικών φεστιβάλ σε Ιλίσια, Περιστέρι, Λιβαδειά, Λάρισα και Πύργο

Όλα τα οπαδικά φεστιβάλ ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Μουσικές, συζητήσεις, "οικογενειακές" στιγμές. Όλα έγιναν όπως έπρεπε. Το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι του χρόνου να γίνουν ακόμα περισσότερα και να δούμε μετακινήσεις οπαδών και στα φεστιβάλ!

Αρχικά, ας κάνουμε μια βόλτα από τα Ιλίσια και το 1st Rude Boyz Festival των οργανωμένων οπαδών του Ηλυσιακού. Στα Ιλίσια βρέθηκαν και οπαδοί του Green Ghetto του Αγροτικού Αστέρα με το δικό τους πανό. Ευχαριστούμε και εμείς τα παιδιά για την παραχώρηση χώρου στην έκθεση εντύπων. Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.


Από τα Ιλίσια μεταφερόμαστε λίγο πιο δυτικά προς Περιστέρι μεριά και το 1st Pure n' Local Festival των Fentagin του Ατρομήτου. Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.


Από εκεί ας μεταφερθούμε στην πρωτεύουσα των σουβλακίων, που είχε αναλάβει εργολαβία το ψήσιμο και στα RFU Festival, τη Λιβαδειά και το 2ο Festval Σ.Φ. Λεβαδειακού. Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.


Ανεβαίνουμε λίγο πιο βόρεια και κατασκηνώνουμε στο Στόμιο για το 7th Monsters Camping των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ, τους οποίους και ευχαριστούμε για το χώρο που μας παραχώρησαν για τα έντυπα. Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.


Συνεχίζοντας σε ρυθμούς επαρχίας, θα κάνουμε την τελευταία μας στάση στον Πύργο και στο 1st Red Boys Festival των οργανωμένων οπαδών του Πανηλειακού. Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.


ΥΓ. Παλαιότερη σχετική ανάρτηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια: