RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Συλλογή ρούχων από τη Θύρα 13 Ρόδου

Εδώ και ένα χρόνο έχουν λάβει χώρα πάρα πολλές κινήσεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από συνδέσμους διαφόρων ομάδων ανά την επικράτεια. Κανείς να μην μείνει μόνος του στην κρίση! Αντιγράφουμε την ανακοίνωση από το Gate 13 - Rodos Club:


Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της εποχής, τις δύσκολες αυτές στιγμές λόγω της οικονομικής ύφεσης που περνά ο τόπος, κατανοώντας πως αρκετοί συνάνθρωποι δεν διαθέτουν πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα αναγκαία είδη επιβίωσης όπως είδη ρουχισμού, αποφασίσαμε να προβούμε σε κίνηση αλληλεγγύης ως ΘΥΡΑ 13 ΡΟΔΟΥ.

Στην πράσινη πόλη μας οι ενέργειες αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που βάλλονται από το δικτατορικό μνημόνιο και τους υπηρέτες του είναι αυτονόητες.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία του συνδέσμου επισκέφθηκε την αίθουσα Ροδινιού και πρόσφερε τα συγκεντρωμένα είδη ρουχισμού και άλλα υλικά αγαθά ως ένδειξη συμπαράστασης.


ΥΓ. Παλαιότερες σχετικές "πράσινες" αναρτήσεις (ανατρέχοντας στις παλιότερες δημοσιεύσεις θα βρείτε και άλλων ομάδων) :
ARGOS CLUB GATE 13 – Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ρουχισμού
Συλλογή ρούχων και τροφίμων από ARTA CLUB GATE 13
Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης από τη ΘΥΡΑ 13 Ιεράπετρας
 

1 σχόλιο:

Ξερόλας είπε...

Είμαι ΠΑΟΚτσής. Προσθέτω όμως ότι την άνοιξη το club Χανίων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ήρθε στο Κοινωνικό Στέκι - Στέκι Μεταναστών της πόλης με πολλές τσάντες ρουχισμό για όποιον το έχει ανάγκη. Μπράβο μάγκες!
Μ.Χ.