RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Άντε γαμήσου JUMBO!

Το παρακάτω σχόλιο κατέφθασε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και το δημοσιεύουμε αυτούσιο:

Μόλις είχα γυρίσει από τη δουλειά. Πρώτη κίνηση να φτιάξω φαγητό και να βάλω ράδιο να ακούσω αθλητικά νέα. Όλα καλά μέχρι εδώ  Ακούω για το αίσιο τέλος της μεταγραφής του Λίνεν στην ΑΕΚ, την προετοιμασία της Εθνικής για τον αγώνα με τη Βοσνία και την -σίγουρα πρωτοφανή- ιδέα του Σαββίδη να παραβρεθεί σε ανοιχτή συγκέντρωση με οπαδούς του ΠΑΟΚ. Και το πρόγραμμα διακόπτεται για διαφημίσεις. Και ακούω πρώτη πρώτη μια ακόμα διαφήμιση του JUMBO που αυτή τη φορά έχει παραλλάξει τη μουσική από την Αθλητική Κυριακή, το γνωστό "τιριριριρι, τιριριριρι, τιριριριρι..." και λέει τα δικά της, για τα "πεταμένα" προϊόντα του εν λόγω καταστήματος. Φρίκαρα! 

Η συγκεκριμένη εκπομπή και φυσικά και αυτή η μελωδία, που ήταν η έναρξη μιας τρίωρης αθλητικής πανδαισίας, έχει συνδεθεί με έντονες αναμνήσεις μιας εποχής που περιμέναμε πως και πως να δούμε στιγμιότυπα από Α', Β' και Γ' Εθνική, μπάσκετ, ακόμα και βόλεϋ. Να δούμε φάσεις, να τσεκάρουμε κερκίδες και πανό πίσω από τέρματα και μπασκέτες, σε Σπόρτιγκ, Παπαστράτειο, Μόσχος, Τάφο κτλ... Μπορεί τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη εκπομπή να έχει γίνει όπως έχει γίνει (μην επεκταθώ...) αλλά τότε παλιά που δεν έπαιζαν άλλα κανάλια, ίντερνετ και άλλες αθλητικές εκπομπές ήταν ο μόνος τρόπος να έρθουμε σε επαφή με άλλα γήπεδα και κερκίδες (πέρα φυσικά από το ραδιοφωνάκι...). 

Και έρχεται το JUMBO και αλλοιώνει αυτή τη μουσική! Ε, όχι ρε φίλε, μην μας γαμάς την ανάμνηση, τον ρομαντισμό, τα συναισθήματα αυτής της old school εποχής! Άντε γαμήσου JUMBO! Είναι μερικά πράγματα, μερικές εικόνες, μερικές μουσικές που δεν πρέπει κανείς να τα "πειράζει" γιατί στο μυαλό μας είναι κάπως και έτσι θέλουμε να παραμείνουν... Άντε γαμήσου JUMBO, ξανά και ξανά...

Ένας ρομαντικός οπαδός παλιάς κοπής...

4 σχόλια:

Azzz είπε...

Και για ένα λόγο παραπάνω ο τύπος που έχει τα JUMBO συμπεριφέρεται με το χειρότερο τρόπο στους εργαζομένους του. Κάποια στιγμή πέρσι είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα σε βαθμό να μην μπορούν οι απεργοί εργαζόμενοι να βρίσκονται στο απεναντι πεζοδρόμιο.Για μεροκάματα και μηνιάτικα κάνει τον κουτό αλλα ανοίγει το ένα μαγαζί πίσω απ'το άλλο λες και είναι περιπτερο ...Μιλάμε για μεγάλα ξεφτιλίκια!

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ!

Radical Fans United είπε...

Αzzz,
είσαι εντός πλαισίου... ;-)

Azzz είπε...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ! Θα πω και άλλα ..:P

Dreezakos είπε...

Πέστα ρε παλικάρι!!! Έχω σκεφτεί πολλές φορές να τα κάψω τα μπουρδέλα με τις γαμωδιαφημίσεις που βάζουν κάθε 2 λεπτά! Εγώ απορώ, τα ραδιόφωνα πως δέχονται να κάνουν αυτό το κακό στους ακροατές τους!