RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Σκληρό τάκλιν στους φασίστες! (Original 21 Περιστέρι)


Σε κινητοποίηση των οπαδών της ΑΕΚ καλεί το club της Original Περιστερίου με αφορμή την εκδήλωση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του "Πατριωτικού Συλλόγου και Κέντρου Ελληνικών Μελετών «Θερμοπύλες»" με την παρουσία του Χρήστου Παππά, βολευτή των Χρυσών Αυγών.

Λέμε "επρόκειτο" γιατί η εκδήλωση τελικά αναβλήθηκε "λόγω ανελλιπών υποχρεώσεων του ομιλητή".   Κάτι μας λέει ότι οι "ανελλιπείς υποχρεώσεις" είχαν να κάνουν με την άμεση κινητοποίηση (αμέσως καλέστηκε πορεία για αύριο) κόσμου που μένει στο Περιστέρι και δεν γουστάρει να βλέπει φασίστες πουθενά, ούτε στις πλατείες ούτε στα γήπεδα.

ΥΓ. Σε παρόμοια κινητοποίηση καλούσαν πριν λίγους μήνες και οι οπαδοί του Παναιτωλικού.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρόλο που ανέβαλαν την ομιλία του, η συγκέντρωση-διαμαρτυρία θα γίνει κανονικά στο χώρο του club στις 15:00, όπως κανονικά θα γίνει και η πορεία απο την Antifa Action στην πλατεία του δημαρχείου στις 17:00! ΡΕ...ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Η πιο δυνατή στιγμή της χθεσινής πορείας ήταν όταν οι διαδηλωτές από την πλατεία Δημαρχείου έφτασαν στην πλατεία Δέγλερη, όπου είναι τα γραφεία των Θερμοπυλών αλλά και του club της Original και εκεί τους περίμεναν περιπου 60-70 Αεκτζήδες με πανί μεγάλο "ΡΕ...ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ". Φωνάχτηκαν κοινά συνθήματα, καπνογόνα και γενικώς υπήρχε ένα κλίμα...νίκης με ένωση...δυνάμεων. Νίκης σε σχέση με το γεγονός πώς ακυρώθηκε η ομιλία του μαλάκα... Μπράβο στα παιδιά της Original και στο club Περιστερίου για αυτήν την πρωτοβουλία...

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιες κινήσεις θα περιμέναμε και από τους αεκτζήδες στη μυτιλήνη, και όχι να τα μαζέψουν και να φύγουν επειδή οι χρυσαυγήτες ανοίξαν γραφεία δίπλα τους.



Αυτοί που πρέπει να το βάλουν στα πόδια για να μην βρεθούν στο πάτο του λιμανιού θα έπρεπε να είναι τα φασιστάκια που πήγαν και κρύφτηκαν στο κτίριο και όχι οι αεκτζήδες.



αφού δεν το κάνατε εσείς, θα το κάνουμε εμείς



μια βαριά κοτρώνα για τον Διακορώνα....

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=-mrFckGViGs&feature=autoplay&list=UUAbtqrUU7XDqTcasGYP36vQ&playnext=1

Βίντεο από την πορεία και στο τέλος φαίνονται και οι ΑΕΚτζήδες.

ΟΥΤΕ ΣΤΗ 13 ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.