RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Περί αλληλεγγύης...


Σημαντικό πράγμα η αλληλεγγύη μεταξύ των οπαδών... Ακόμα σημαντικότερο όταν εκφράζεται από οπαδούς αντίπαλων χρωμάτων.
Η πρώτη φωτογραφία είναι από το χθεσινό αγώνα του Ατρομήτου με τη Λάρισα  στο γήπεδο Περιστερίου και η δεύτερη μεταξύ του Άρη και  της Καβάλας στο γήπεδο Χαριλάου.
ΥΓ1. Και για όσους δεν γνωρίζουν 22 οπαδοί του Ηρακλή άλλαξαν χρόνο μέσα στα κρατητήρια της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Από σήμερα, όλοι είναι ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους βεβαίως, βεβαίως...
ΥΓ2. Καλή χρονιά σε όλους!

2 σχόλια:

bhoy είπε...

Καλή χρονιά!
Ποια η αιτιολογία της κράτησης των 22;

Ira Etsi Apla είπε...

Η αιτιλογία είναι μάλλον ότι η Αυτόνομη Θύρα 10 δεν είναι ακόμα ένας σύνδεσμος που λειτουργεί σαν μαντρί, απομονώνοντας τα μέλη του από την πραγματικότητα καθιστώντας τα οπαδούς και τίποτα άλλο. Η Αυτόνομη Θύρα 10 έχει εκφράσει ιδέες και έχει κάνει και πράξεις οι οποίες είναι πιο ριζοσπαστικές από τις συνηθισμένες.

Σαν αποτέλεσμα προκύπτει αυτό ακριβώς που έγραψαν τα παλικάρια των Fentagin, και τους ευχαριστούμε πολύ, στοχοποίηση και καταστολή. Η αστυνομία έψαχνε μάλλον εδώ και καιρό αφορμή για να εισβάλλει στον καινούργιο μεγάλο συύνδεσμο, στην πλατεία Αριστοτέλους στο κέντρο της πόλης, και τον βρήκε μετά τα ηλίθια επεισόδια που έγιναν.

Η απίστευτη απόφαση για κράτηση 22 ατόμων τόσες, και τέτοιες μέρες αποδεικνύει τα περί στοχοποίησης και μεροληψίας της "δικαιοσύνης". Από την άλλη εμείς δείξαμε από το καλοκαίρι (20 πορείες σε ένα μήνα δεν έκανε κανείς) ότι απέναντι σε άδικες μεθοδεύσεις γινόμαστε μια γροθιά και βγαίνουμε στους δρόμους για να αγωνιστούμε για το δίκιο. Σπάμε την τρομολαγνεία τους, τα ψέματα τους, τον τσαμπουκά τους και στο τέλος θα δικαιωθούμε ξανά.

Νιώθουμε ότι το δίκιο είναι με το μέρος μας. Η αλληλεγγύη οπαδών άλλων ομάδων, ειδικά όταν προέρχεται και από οπαδούς με τους οποίους δεν έχουμε φιλικές σχέσεις, όπως ο Super 3, για μένα δεν είναι παρά μια ακόμα απόδειξη ότι το δίκιο είναι όντως με το μέρος μας. Τους ευχαριστούμε. Και μέσα από όλα αυτά γινόματσε πιο δυνατοί, πιο σοφοί, πιο ενωμένοι. If the kids are united...