RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Κυκλοφορεί το 7ο τεύχος του fanzine μας!

Το έβδομο εντυπάκι-fanzine μας είναι γεγονός! Το πρώτο τεύχος για τη σεζόν 09-10 είναι αφιερωμένο στις αντιδράσεις που υπήρξαν στα γήπεδα για τα νέα μέτρα που σχεδιάζονται εναντίον των οπαδών. Το από πάνω σύνθημα - εξώφυλλο του τεύχους μας - γράφτηκε σε πανό και σηκώθηκε σε 9 γήπεδα μετά από κάλεσμά μας σε διάφορους συνδέσμους για κοινή δράση ενάντια στην εθνική κάρτα φιλάθλου... Επίσης σε αυτό το τεύχος: ένθετο-τετρασέλιδο έκπληξη για το φεστιβάλ που διοργανώσαμε στο λόφο του Στρέφη τον Ιούλιο που μας πέρασε, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, και μια σελίδα αφιερωμένη στις όμορφες στιγμές που ζήσαμε στο mondialli antirazisti στη Bologna... Μην το χάσετε...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

apo pou mporoume na paroume to periodiko?anagennisi karditsas 1904

artinos είπε...

Στείλε μας ένα mail και θα τα πούμε από εκεί.

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει περίπτωση να το ανεβάσετε κάποια στιγμη και στο blog;

artinos είπε...

Αν εξαιρέσεις το 5ο και 6ο τεύχος, τα πρώτα 4 είχαν ανέβει και στο blog. Λογικά θα το ανεβάσουμε και αυτό αλλά αργότερα.

Πάντως μπορείτε να το προμηθευτείτε χωρίς το παραμικρό κόστος στέλνοντας μας -στο e-mail μας- απλά τη διεύθυνσή σας και το πόσα έντυπα θέλετε.

Τέλος πάντων,για αυτό υπάρχουν και τα mail.

Ανώνυμος είπε...

file ta alla pou anevasate pou einai? mporeis na dwseis to akrives link?

μορφέας είπε...

Mην τα περιμένετε όλα μασημένα τροφή...Ψάχτε και λίγο!Μπαίνεις στις παλιές χρονολογίες κι αναζητάς.

artinos είπε...

Το μόνο στοιχείο που θα δώσω είναι ότι τα 4 πρώτα τεύχη κυκλοφόρησαν από το Δεκέμβρη του '07 μέχρι τον Οκτώβρη του '08. Άρα ψάξτε σε αυτές τις ημερομηνίες. Ίσως ψάχνοντας να βρείτε και άλλες αναρτήσεις που να σας εξάψουν to ενδιαφέρον. Μην τα θέλετε και όλα στην... οθόνη!

Ανώνυμος είπε...

lappafans3@hotmail.com euxaristo prokatavolika

Ανώνυμος είπε...

Mages polu kali prospatheia isws kai i piο prosegmeni apo aisthitikis apopsis(layout-stisimo ktl).Sto makru dromo apo Agrinio gia Kriti to fanzine-aki sas mas kratouse parea.Ta leme
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΖΩΝΗ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΑΓΡΙΝΙΟ