RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ημέρα δράσης σήμερα στη St. Pauli με σύνθημα «WELCOME REFUGEES»

Λάβαμε και αναδημοσιεύουμε από το St. Pauli Thessaloniki Club:

Ημέρα δράσης με σύνθημα «WELCOME REFUGEES»

Στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσονται σχεδόν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της St. Pauli, στο επερχόμενο της Δευτέρας (11/11) απέναντι στην Cottbus οι συνοπαδοί μας ετοιμάζουν κορεό και χορογραφίες στις κερκίδες του Millerntor, που θα είναι αφιερωμένες στον αγώνα για την παραμονή των προσφύγων της Λαμπεντούσα στο Αμβούργο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν τα περισσότερα κλαμπ της ομάδας μας αναφέρει:
«Η προσπάθεια της ομάδας των προσφύγων «Λαμπεντούσα στο Αμβούργο» έχει ενισχυθεί σημαντικά και περισσότερο μετά το παιχνίδι με την Sandhausen. Το πιο σημαντικό όμως, είναι να καταδείξουμε ότι η υπόσχεση που έχουμε δώσει, δεν υποχωρεί. Για το λόγο αυτό, στον αγώνα εναντίον της Cottbus καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας σε δράση υπό το σύνθημα «Welcome Refugees» (μετ. «Καλωσήρθατε πρόσφυγες»). Όσοι προσέλθετε λοιπόν στο γήπεδο, φέρτε ζωγραφισμένα πανό και συγχρονιστείτε με τα συνθήματα που θα φωνάξουμε.
Επειδή δε, η αλληλεγγύη απέναντι στους συνανθρώπους μας δεν σταματά, την επόμενη ημέρα Τρίτη (12/11) έχει προγραμματιστεί το δεύτερο μέρος της δράσης, με μια εκδήλωση ενημέρωσης για το θέμα. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους θα είναι και πρόσφυγες που θα αναφέρουν την πραγματική κατάσταση που έζησαν στο πολυήμερο ταξίδι, αλλά και την εγκατάστασή τους στην πόλη. Παράλληλα θα υπάρξει και προβολή της ταινίας  «Lampedusa auf St.Pauli» (μετ. «Λαμπεντούσα στο St. Pauli») του Rasmus Gerlach, ο οποίος θα βρίσκεται επίσης στον χώρο της εκδήλωσης.
Δεν το ξεχνάμε λοιπόν. Τη Δευτέρα 11:11:13 ερχόμαστε στο γήπεδο με πολλά υλικά ώστε να λάβουμε μέρος στις οργανωμένες δράσεις και την Τρίτη 12:11:13 στις 19.00 συγκεντρωνόμαστε στην ενημερωτική εκδήλωση.
Kein Mensch ist illegal!!
Κανένας άνθρωπος παράνομος!!!»
*Εννοείται ότι και St. Pauli Thessaloniki Club στέκεται αλληλέγγυο στις δράσεις των συνοπαδών μας, στην προσπάθεια για παραμονή των προσφύγων!! Solidarität mit Flüchtlingen in Lampedusa!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: