RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Στη Λεωφόρο και στη Φυλή... μπάτσοι και ναζί το ίδιο μαγαζί

Το παρακάτω κείμενο το λάβαμε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και το αναδημοσιεύουμε αυτούσιο. Αφορά τα όσα έγιναν την Κυριακή (22/09/13) στο γήπεδο της Φυλής όπου ο Μανδραϊκός υποδεχόταν την ΑΕΚ.


Χθες στην εξωτική Φυλή η ΑΕΚ έπαιξε με τον Μανδραικό (με καταπληκτική φανέλα άσπρο μπλε καρό) στην πρεμιέρα της Γ Εθνικής. Πάνω από 5000 Αεκτζήδες ανηφόρισαν στο γήπεδο της Φυλής για να δουν την ομάδα τους. Τα λίγα για την περίσταση εισιτήρια των 5 και 10 ευρώ τελείωσαν νωρίς. Τα 15άρια (15 ευρώ εισιτήριο για Γ Εθνική;;;;) έφυγαν και αυτά και οι χιλιάδες οπαδοί είχαν στριμωχτεί μπροστά από μια μισάνοιχτη καγκελόπορτα πίσω από την οποία υπήρχαν τέσσερις διμοιρίες ΜΑΤ με φουλ εξάρτηση και αντιασφυξιογόνες. Έτοιμοι για όλα!

Η στάση της αστυνομίας είχε αρχίσει να εξοργίζει τον κόσμο αφού έβαζαν κόσμο με το σταγονόμετρο και με σαφή πρόθεση να μας σπάσουν τα νεύρα. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα και ακόμα υπήρχαν τουλάχιστον 400 οπαδοί έξω από το γήπεδο. Δεν άργησε να γίνει. Κάποιοι προσπάθησαν να εισβάλουν με ντου, δυο τρεις πιτσιρικάδες πήδηξαν κάποια κάγκελα και οι μπάτσοι άρχισαν τα νταηλίκια. Ξύλο και κυνηγητό. Όταν ο κόσμος αντέδρασε, και πολλοί μέσα από την κερκίδα, δεν δίστασαν να κάνουν χρήση χημικών και μάλιστα τρία δακρυγόνα πέταξαν μέσα στο πέταλο όπου εκείνη τη στιγμή ήταν ασφυκτικά γεμάτο και ευτυχώς που φύσαγε δυνατά και δεν είχαμε λιποθυμίες και άλλα δυσάρεστα περιστατικά. Ενώ αυτή η ενέργεια της χρήσης χημικών εξόργισε ακόμα περισσότερο τους οπαδούς της ΑΕΚ οι οποίοι προσπάθησαν να απωθήσουν τις αστυνομικές δυνάμεις. 

Στο δεκαπεντάλεπτο περίπου των επεισοδίων δύο τρεις Ματατζήδες έβριζαν τον Φύσσα και τη μάνα του "γαμώ τον φύσσα" και "γαμώ την πουτάνα τη μάνα του φύσσα", ενώ πέταξαν και πέτρες προς την είσοδο του πετάλου που βρίσκονταν οι εξαγριωμένοι οπαδοί. Ο ένας από αυτούς έφαγε μια σιδεριά στο πόδι και οπισθοχώρησε ψιλοκουτσαίνοντας. Οι μπάτσοι για ακόμα μια φορά έδρασαν με τρόπο προκλητικό, επικίνδυνο και αδικαιολόγητο. Μάλλον είχαν ενημερωθεί για το πανί που είχε κρεμαστεί στο πέταλο από νωρίς, που εκτός από τους φασίστες τα έχωνε και σε αυτούς... Και δυστυχώς στα περισσότερα μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκε απλώς πώς έγιναν επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της αστυνομίας, χωρίς να γραφτεί ο πραγματικός λόγος των επεισοδίων ούτε φυσικά η ηλίθια επιλογή για χρήση χημικών σε μια κερκίδα ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο...

Σ.   

Ανάλογη καταγγελία για επιθετική στάση των μπάτσων και εμετικά συνθήματα κατά του Παύλου στον αγώνα της ομάδας τους με τον ΟΦΗ (21/09/13) δημοσίευσαν στην σελίδα τους στο facebook και οι Αντιφασίστες οπαδοί/φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.


Δύο λόγια για την προκλητικότατη στάση της αστυνομίας πριν και μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο. 

Το νόμιμο πρόσωπο του φασιστικού παρακράτους,Μ.Α.Τ., με τεράστιες δυνάμεις σε ένα παιχνίδι της σειράς με την ομάδα της Κρήτης είχε αποκλείσει όλα τα στενά από την πρεσβεία ως το κεντρικό μαντρί της ΓΑΔΑ με συμμορίες ματ,δέλτα,δίας,τροχόμπατσους,καπελάκιδες και ασφαλίτες οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία τραμπούκιζαν τον απλό κόσμο του Παναθηναικού με εκφράσεις τύπου -άιντε γαμώ τη λεωφόρο σας,γαμώ τα σπίτια σας,μάλιστα ένας γραφικός ξεστόμισε παοκάρα ρε πουτάνες...γαμώ τον Παναθηναικό σας, βαζελάκια φτώχεια,καλός ο Φύσσας;;;, ήταν μόνο λίγες από τις ατάκες των ένστολων γουρουνιών,κυρίως των αληταράδων φονιάδων που φορούν τη χακί στολή...
Αυτά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. 

Μετά το τέλος του αγώνα περίμεναν με το χέρι στη σκανδάλη είτε του όπλου τους είτε της φυσουνιέρας τους,με πλήρη εξάρτηση για μάχη...Οι πρώτοι οπαδοί που ξεμύτησαν από την ιστορική Θύρα 13,άλλοι με παιδιά άλλοι με πατερίτσες άλλοι με τις γυναίκες τους , ήρθαν αντιμέτωποι με αυτό το...πολεμικό θέαμα που παρουσίασαν οι έμισθες κρατικές/παρακρατικές ομάδες της ελ.ασ. 

Με το που είδαν κόσμο να βγαίνει από το γήπεδο πέταξαν χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα απολύτως, μέχρι εκείνη τη στιγμή, κρότου λάμψης..(έχουν πάθει τέτοια ψυχολογικά προβλήματα που βλέπουν κόσμο μαζεμένο και χέζονται επάνω τους...)με αποτέλεσμα την γενίκευση των επεισοδίων και το τραγικό συμβάν με τη ΝΟΒΑ που για εμάς καλό θα ήταν να ψάξουνε αλλού για υπεύθυνους και όχι στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναικού μας (ο νοών νοείτω...)

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 4 ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ.

Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΣ ΣΑΣ.
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ/ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.13*Θ.


ΥΓ. Παλαιότερες σχετικές δημοσιεύσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια: