RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

3o All Colours Are Beautiful Festival

Λάβαμε και αναδημοσίευουμε από Αγρίνιο μεριά ελπίζοντας όλα να πάνε καλά, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Χαιρόμαστε που βλέπουμε συνεχώς να αυξάνονται τα οπαδικά φεστιβάλ που, όπως λένε και οι ίδιοι οι διοργανωτές, εναντιώνονται "στο φασισμό, σε κάθε είδος ρατσισμού, στη κρατική καταστολή & στους αθλητικούς τρομονόμους, στην εμπορευματοποίηση του αθλητισμού, στο μοντέρνο ποδόσφαιρο, στη χουλιγκανοποζεριά & στην αναίτια & ανεγκέφαλη βία/καφρίλα μεταξύ των οπαδών". Καλή επιτυχία και περισσότερη προσοχή στην αφίσα του χρόνου!


Το 3ο All Colours Are Beautiful Festival της Αυτόνομης Ζώνης είναι γεγονός & θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 06/07 Ιουλίου. Ένα αυτο-οργανωμένο φεστιβάλ που εναντιώνεται στο φασισμό, σε κάθε είδος ρατσισμού, στη κρατική καταστολή & στους αθλητικούς τρομονόμους, στην εμπορευματοποίηση του αθλητισμού, στο μοντέρνο ποδόσφαιρο, στη χουλιγκανοποζεριά & στην αναίτια & ανεγκέφαλη βία/καφρίλα μεταξύ των οπαδών.



Το διήμερο θα πραγματοποιηθεί στις 06/07 Ιουλίου στα γηπεδάκια στο άλσος αγ. Χριστοφόρου & θα συμπεριλαμβάνει τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5, τουρνουά μπάσκετ 3Χ3, προβολές, dj sets από τη de_control, έκθεση/διανομή έντυπου υλικού, μπύρες & σουβλάκια. Τα έσοδα από τις μπύρες & τα σουβλάκια θα διατεθούν για το ταμείο των υπόδικων οπαδών του Παναιτωλικού.



Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει & τις δυο μέρες στις 17.00. Συμμετοχές για τα τουρνουά θα γίνουν δεκτές μέχρι τη Τετάρτη στις 19.00 (επικοινωνήστε με κάποιο μέλος του group της Αυτόνομης Ζώνης ή μέσω του email του group) & η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το ίδιο βράδυ.


Η βοήθεια όλων είναι απαραίτητη
ΥΓ. Παλαιότερες σχετικές δημοσιεύσεις:

2 σχόλια:

autozone είπε...

Σας στειλαμε και τη σωστη αφισα με τη σωστη ημερομηνια στο μειλ λιγες ωρες μετα...Εκτος και αν το εννοειται οτι χρειαζεται περισσοτερη προσοχη στυλιστικα-γραφιστικα...Αν ναι θα μεταφερω τα παραπονα σας στον εφεδρικο γραφιστα μας που ασχοληθηκε....

Radical Fans United είπε...

Προτιμήσαμε να αφήσουμε αυτή με τις λάθος ημερομηνίες για να είναι πιο true! Άλλωστε, και εμείς φέτος κάναμε λάθος στις ημερομηνίες της αφίσας, άλλο που διαδικτυακά το καλύψαμε, χεχε! Άρα, το "προσοχή" πήγαινε για τις ημερομηνίες και όχι επί του γραφιστικού.