RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ανταπόκριση από τον αγώνα Προοδευτική Τούμπας - Ε.Π.Σ. Liberta (18/05/13)

Το Σάββατο 18 Μαΐου διεξήχθη ποδοσφαιρικός φιλικός αγώνας μεταξύ της Προοδευτική/Έκρηξη Τούμπας και του Ελευθεριακού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Liberta στη Θεσσαλονίκη. 

proo-liberta-live-1

Για την Προοδευτική/Έκρηξη Τούμπας έχουμε αναφερθεί πολλές φορές μέσα από το blog, και μάλιστα πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε συνδιοργάνωσει μαζί και με τον Αστέρα Εξαρχείων ένα φιλικό στην Αλεπότρυπα, στην Κυψέλη, προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για την Partizan Minsk (διαβάστε περισσότερα εδώεδώ και εδώ). Η Προοδευτική/Έκρηξη Τούμπας είναι ένα ερασιτεχνικό αυτοδιαχειριζόμενο ποδοσφαιρικό σωματείο όπου δεν υπάρχουν πρόεδροι-επενδυτές, μανατζαραίοι, σπόνσορες και λοιποί παρατρεχάμενοι. Υπάρχουν μόνο αγνό ποδόσφαιρο. Παίκτες, προπονητές και οπαδοί που αγαπούν το ποδόσφαιρο και επιθυμούν ένα διαφορετικό παιχνίδι μακριά από συμφέροντα και φράγκα. 

Στο ίδιο μήκος κύματος και στην ίδια λογική είναι και η νέα ομάδα του Ε.Π.Σ. Liberta με έδρα το Βόλο και έτος ίδρυσης το 2012. Δεν συμμετέχει ακόμα στο τοπικό πρωτάθλημα, αλλά συμμετέχει σε φιλικούς αγώνες και προετοιμάζεται (σκληρά;) για τη νέα σεζόν... 

proo-liberta03

Το φιλικό είχε θέαμα, πολλά γκολ, γεμάτες εξέδρες, συνθήματα και πολλές μπύρες. Μετά τον αγώνα παίκτες, προπονητές και οπαδοί διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης... Πλάκα κάνουμε! Μετά το παιχνίδι ακολούθησε συναυλία, τα έσοδα της οποίας πήγαν στη νεοσύστατη ομάδα του Ε.Π.Σ. Liberta! Καλό κουράγιο και καλή αρχή για τον Ε.Π.Σ. Liberta και καλή συνέχεια για την Προοδευτική/Έκρηξη Τούμπας!


ΥΓ. Περισσότερα για τον αγώνα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: