RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ALFON LIBERTADE! vol.2

Ο Alfonso, ο οπαδός της Ράγιο Βαγιεκάνο που συνελήφθη ύστερα από μπούκα της αστυνομίας στο σύνδεσμο των Bukaneros πριν τη γενική απεργία της 14ης Νοεμβρίου, παραμένει φυλακισμένος. Οι οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο, οπαδοί άλλων ομάδων καθώς και διάφορες πολιτικές οργανώσεις έχουν εκφράσει την αλληλεγγύη τους για τον άτυχο οπαδό. Περισσότερα για αυτό το θέμα είχαμε γράψει ξανά πριν κάποιες μέρες στην ανάρτηση με τίτλο ALFON LIBERTADE!


Στο προτελευταίο τους παιχνίδι με τη Μαγιόρκα (25/11/12), οι Bukaneros ευχαρίστησαν δημόσια με ένα πανό όλους όσοι έδειξαν την αλληλεγγύη τους.


Επίσης, πραγματοποιήθηκε πορεία στην περιοχή Βαγιέκας που διοργανώθηκε από τους οπαδούς της Ράγιο.


Παράλληλα, πανό αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο, από τα νέα μέτρα, λαό της Ισπανίας έβγαλαν και οπαδοί τους ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι της προπροηγούμενης αγωνιστικής (25/11/12) με τον ΟΦΗ δείχνοντας ότι η αλληλεγγύη δεν γνωρίζει σύνορα.


Οι χούλιγκαν του διαδικτύου μπορούν να γίνουν φίλοι στο facebook με το Grupo Apoyo Alfon και να κάνουν like στην επίσημη σελίδα των Bukaneros Rayo Vallecano για να μαθαίνουν καθημερινά τα νέα της υπόθεσης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: