RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Να συλληφθούν και όλοι οι δημοσιογράφοι και σχολιαστές


Χθες (16-9-2012) το βράδυ, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα στο Ο.Α.Κ.Α. συνελήφθη πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής 39χρονος ημεδαπός για παράβαση των Νόμων «περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού», «καταπολέμησης της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις» και «περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων». 

Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση-ανάλυση στοιχείων από το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας αθλητικών εγκαταστάσεων του Ο.Α.Κ.Α. εντοπίσθηκε ο 39χρονος κατά την διάρκεια του αγώνα, εντός της θύρας 35, να κατέχει σακίδιο εντός του οποίου είχε τοποθετήσει άγνωστο αριθμό βεγγαλικών, κροτίδων και καπνογόνων τα οποία διένειμε στους φιλάθλους οι οποίοι τα εκτόξευαν εντός του αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού παραγόντων και ποδοσφαιριστών. 

Επιπλέον, από το ίδιο ηλεκτρονικό σύστημα προέκυψε ότι υπάλληλος της εταιρείας που είχε αναλάβει τον έλεγχο των εισερχόμενων φιλάθλων στη θύρα 1, ενώ είχαν εισέλθει όλοι οι φίλαθλοι και είχαν κλειδώσει οι πόρτες, την 19:52 ώρα με κλειδί που κατείχε άνοιξε την κεντρική είσοδο και επέτρεψε, χωρίς αστυνομικό έλεγχο, την είσοδο σε πέντε (5) άγνωστα άτομα, οι οποίοι έφεραν στους ώμους τρία (3) ευμεγέθη σακίδια. Ο ανωτέρω υπάλληλος διέφυγε πριν την λήξη του αγώνα και αναζητείται να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου. 
Σημειώνεται, ότι κατά την διάρκεια του αγώνα από τις κερκίδες των θυρών 35 και 1 άναψαν συνολικά 76 καπνογόνα και έγινε χρήση 16 κροτίδων. 

Ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Αυτά αναφέρει το Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με το παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ ΑΕΚ και ΑΡΗ και τη σύλληψη ενός οπαδού. Τα μισά από όλα αυτά που διαβάσατε είναι ψέμματα. Ούτε ένας έμπορος - διακινητής καπνογόνων υπήρξε ούτε τόσα πολλά καπνογόνα άναψαν ούτε φυσικά κινδύνεψε κανείς από τα καπνογόνα αφού δύο-τρία "έφυγαν" από την κερκίδα προς το στίβο -ούτε καν προς τον αγωνιστικό χώρο. 

Για το τέλος κρατάμε το πιο μεγαλειώδες ψέμα της ΕΛ.ΑΣ.: 19.52 είχαν εισέλθει όλοι οι φίλαθλοι και είχαν κλειδώσει οι πόρτες!!!! Δηλαδή 40 λεπτά πριν το παιχνίδι (20.30 ήταν η έναρξη του αγώνα) όλοι ήταν στις θέσεις τους και δεν μπήκε άλλος φίλαθλος στην κερκίδα! Πλάκα μας κάνουν; Όποιος ξέρει από ΟΑΚΑ και το πέταλο της 35 -1 κρατάει αυτή τη στιγμή την κοιλιά του από τα γέλια ή προσπαθεί να συγκρατήσει τα νεύρα του από τα ασύστολα ψέμματα της Αστυνομίας!

Οσον αφορά την ουσια του πράγματος; Σε ένα παιχνίδι που δεν έγινε το παραμικρό, δεν άνοιξε ρουθούνι, δεν έγινε όυτε καν κάποιος εθιμοτυπικός γηπεδικός τσαμπουκάς, τα τσακάλια της ΕΛ.ΑΣ. "έβγαλαν λαβράκι". Θα προτείναμε όμως να συλληφθούν και όλοι οι δημοσιογράφοι και σχολιαστές που την ώρα έναρξης του αγώνα έλεγαν για την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο γηπεδο (και ειδικά στο πέταλο) και την επόμενη μέρα εκθείαζαν το κόσμο της ΑΕΚ για το ωραίο σκηνικό του πετάλου με τα καπνογόνα και τα πυροτεχνήματα. Ετσι πρέπει! Δεν γίνεται να την σκαπουλάρει αυτός που επαινεί την φοβερά παράνομη πράξη του ανάμματος πυρσού! Μέσα και αυτός!  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κρέμασμα ... Αυτά παθαίνεις βέβαια αν όλος ο φίλαθλος κόσμς διαβάζει τις σαβουροεφημερίδες που ανακυκλώνουν τέτοιες αστυνομικές αναφορές.. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΞΑΝΑ!