RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Freedom to Palestine...


Δεν είναι λίγες οι φορές που στα γήπεδα εκφράζεται από τους οπαδούς η αλληλεγγύη προς τον παλαιστινιακό λαό. Ειδικά όταν ο αντίπαλος είναι από το Ισραήλ, τότε οι φωνές και τα συνθήματα είναι ακόμα πιο έντονα, όχι βέβαια χωρίς προβλήματα. Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσαν μέλη οργανώσεων για την αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό, για την "περιπέτεια ενός πανό" αμέσως μετά τον αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκού - Μακάμπι.       

Μέλη της Πρωτοβουλίας "Ένα Καράβι για την Γάζα" και του "Συλλόγου Ιντιφάντα" ύψωσαμε το πανό FREEDOM TO PALESTINE στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ του ΠΑΟ και της ισραηλινής Μακάμπι, για  να δηλώσουμε την συμπαράστασή μας στον Παλαιστινιακό λαό που εδώ και 64 χρόνια βάλεται από το σιωνιστικό καθεστώς μέσω της στέρησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Παλαιστινίων,  των παράνομων εποικισμών, του τείχους, των βομβαρδισμών και του αποκλεισμού της Γάζας και πολλών άλλων εγκλημάτων που συντελούνται με την ανοχή της διεθνούς κοινότητας.
Αποφασίσαμε να κάνουμε την παρέμβαση αυτή καθώς θεωρούμε χρέος μας να μη μένουν ούτε στην αφάνεια ούτε στο απυρόβλητο τα καθημερινά εγκλήματα εις βάρος του φίλου και αδερφού λαού της Παλαιστίνης. Βέβαια την ίδια άποψη δεν την είχε και η υποδουλωμένη στη δοτή κυβέρνηση,  ΕΛ.ΑΣ,  η οποία απαίτησε να εξαφανιστεί το πανό καθώς "εξόργιζε" όπως είπαν, τους "συμμάχους" μας Ισραηλινούς. Όταν αρνηθήκαμε,  προέβαλαν το επιχείρημα ότι τα πανό με  πολιτκό περιεχόμενο απαγορεύονται από τη διοργανώτρια αρχή. Απαντήσαμε ότι και η κατοχή απαγορεύεται και όσο αυτή υπάρχει θα υπάρχει και αντίσταση. Απειληθηκαμε με σύλληψη και όταν ρωτήσαμε το λόγο και ποιο νόμο παραβαινουμε δεν πήραμε καμμία απάντηση. Περίπου 5 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ο οργανωτης της κερκίδας θύμησε στον κόσμο τη συνεχιζόμενη ισραηλινη βάρβαρη πολιτική εις βαρών του λαού της Παλαιστίνης όπου και όλο το γήπεδο αναφώνησε   "Λευτεριά στην Παλαιστίνη".
Ευχαριστούμε τους  οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε αυτή τη δράση και που με την παρουσία τους έκαναν κατανοητό στη Μοσάντ  και τα τσιράκια της ότι το πανό θα απομακρυνθεί όταν ΕΜΕΙΣ θελήσουμε.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ζωα οι βαζελοι αφηνουν να τους καπελωνει ο καθε ασχετος προκειμενου να μαζεψουν "κοσμο". Οπως και την Κυριακη που πηγαν να σκοτωσουν τους παιχτες του ΘΡΥΛΟΥ.

bhoy είπε...

Eκτίθεσαι γελοίο απόβρασμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Αποβρασμα εισαι εσυ με το γελοιο ονομα... bhoy
και με ακομα πιο γελοια ομαδα.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτο το blog δεν συνηθίζεται να φιλοξενούνται φορουμιστκοι διάλογοι ή καφενειακα σχόλια που διαβάζουμε σε αθλητικές ιστοσελίδες κάτω απο τις απόψεις των δημοσιογράφων. Οποίος έχει τέτοια διάθεση ας σχολιάζει αλλού. Εδώ απλώς είστε εκτός κλίματος...

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ο πρωτος ανωνυμος φιλοσιωνιστης, αντιπαναθηναικος, οπαδος του Σαρον και του Μαρινακη απλα ειπε τις χαζομαρες του για να προκαλεσει εντυπωσεις..

Και απο αυτα που ειπε και τον τροπο που εκφραστηκε μαλον θα πρεπει να ειναι περαστικος απο την ιστοσελιδα και υπαλληλος της Ισραηλινης πρεσβειας..

Και στον αγωνα ποδοσφαιρου με την μακαμπι ειχαν βγαλει παλι πανι για την παλαιστινη οι παναθηναικοι..χωρις να εχουν αναγκη να μαζεψουν τα 10-20 ατομα της "πρωτοβουλιας"..

Καλα για το δευτερο που ανεφερε..γελαει και το παρδαλο κατσικι..

Υ.Γ.Δεν ειμαι παναθηναικος.

bhoy είπε...

Είναι προφανές πως πέραν του τελευταίου ανώνυμου,όλα τα άνω πρέπει να σβηστούν!


υ.γ. bhoy είναι το "παρατσούκλι" των φιλάθλων της ένδοξης Glasgow CELTIC,της ομάδας που τα βάζει χρόνια τώρα με το ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ της Rangers και που αποδείχτηκε πως η μάχη της έπιασε τόπο. Η ίδια μάχη εναντίον του ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ,η ίδια μάχη με το ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ του ΓΑΒΡΟΥ που έχει οδηγήσει μια σειρά από άγριους νεολαίους,δημοκράτες και προοδευτικούς ανθρώπους να το βουλώνουν εις το "όνομα του καλού της ομάδας του λιμανιού". Έτσι,ακόμη και πανίβλακες θεωρούν πως οι οπαδοί του ΠΑΟ είναι "ζώα" επειδή όχι απλώς ΑΝΕΧΟΝΤΑ αλλά κι ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ανάλογα πανώ.Εξάλλου ίδιο ακριβώς πανώ είχε σηκωθεί στο Final4 της Βοlogna από τους MadBoys.(Ήσουν πολύ μικρός φαίνεται και δεν έχεις ιδέα)
Η έκθεση τέτοιων χαζο-εξπνακίστικων αντιλήψεων το μόνο που κάνει,είναι να ορθώνει σύνορα μεταξύ της ορθής σκέψης και του συναισθήματος που έχουν όλοι οι οπαδοί. Είναι προς όφελός μας να αρχίσουμε να σκεπτόμαστε κι όχι να αναμασάμε τις ατάκες που ακούμε από τους "αρχηγούς" των "συνδέσμων" και πόσο μάλλον να τις γράφουμε σε ένα ιστολόγιο που είναι ανεκτικό.

Ανώνυμος είπε...

ζηταω συγνωμη για τη συμπεριφορα του συγγαυρού μου... μπραβο και μακάρι και στην 7 ΜΑΣ !!! γιατι τωρα τελευταία εχει στραβοπάρει το καράβι

respect παιδες
trostsky7

Ανώνυμος είπε...

Ψαχνετε για υπαλληλους πρεσβειων και ταυτοχρονα υποστηριζετe το καπελωμενο απο την τουρκικη πρεσβεια "καραβι για την Γαζα", κολπο για την χειραγωγηση της Χαμας απο την Αγκυρα. Ο "μαρξιστης-επαναστατης" Χριστοφιας και το ΑΚΕΛ οταν δινουν αεροδρομιο, γην και υδωρ, δεν ειναι υπαλληλοι της πρεσβειας που αναφερατε; Ολα μια συμπαιγνια ειναι και τωρα που "ξεφορτωνονται" τον ερντογαν, με τον νταβουτογλου θα τα βρουνε παλι, σας δουλευουν κοροϊδα.
Ψαχνετε για σιωνιστες, προσεγγιζοντας τοn σιωνισμο με καθαρα φυλετικο-ρατσιστικο τροπο, ταυτιζοντας τον με εναν λαο, ενω προκειται για ιδεολογημα των καμπαλιστων-ταλμουδιστων. Εδω μεσα εχετε οπαδους του αρχισιωνιστη σφαγεα εκατομυριων Ρωσων αλλα και χιλιαδων Ελληνων Ποντιων τροτσκυ.
Στα θεματα του ποδοσφαιρου, εχετε χασει την... μπαλα. Σαν πικραμενοι βαζελοι, μην κρυβεστε, ολες σας οι αναρτησεις την προπαγανδα του αναπαραγουν, εχετε δαιμονοποιησει τον ΘΡΥΛΟ για να δωσετε... ιδεολογικο υποβαθρο στις σχιζοφρενικες αποψεις σας. Μπερδευετε τον Μαρινακη με τον... Σαρον, τον Ολυμπιακο με την... Ρεηντζερς και το... Ισραηλ, την ομαδα σας με τους... καθολικους της Σελτικ, το βολλεϋ με το τρολλεϋ.
Πηγατε στο οακα να σκοτωσετε τους παιχτες μας και αντι γι "αυτο σκοτωσατε την ομαδα σας. Η διοικηση σας παραιτηθηκε συσσωμη γιατι φοβηθηκαν τις ποινικες ευθυνες.
Γαυρος σημαιναι υπερηφανος. Οποιος ζηταει συγνωμη να παει στην 4η εθνικη και στην 4η διεθνη, τρομαρα του!
Αντε γεια!

bhoy είπε...

Kατατάσσεσαι όχι μόνο στον "γαβροσταλινισμό" όπως έχει εκδηλωθεί από την Αγία Τριάδα,Γεραμάνη/Ρούσση/Μπογιόπουλο που έκανε γαργάρα τον Γουλανδρή (κι όχι μόνο),το ΄πρώτο ευρωπαϊκό΄της ΑΕΚ,αλλά στάθηκε ΜΟΝΟ στο 1971.
Ας το προσπεράσουμε!
Επειδή όμως δείχνεις πως έχεις την κατάλληλη ενημέρωση (και ντροπή σου βασικά,μιας και θα μπορούσες να στείλεις κι ΕΠΩΝΥΜΑ κυρίως ένα ωραιότατο email) κι όχι να τρολλάρεις κατά αδίκων και δικαίων και μάλιστα ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ να εντάσσεις σε ΤΡΙΤΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ (πώς ονομάζεται αυτό; γενίκευση;Συλλογική Ευθύνη των RFU μήπως;) όλα όσα γράφτηκαν εδώ.

Γνωρίζουμε πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ όλοι οι Ισραηλινοί!Κάτι άλλο;
Για το f4 στην Ισταμπούλ έχεις καμιά πλεροφορία να την παίξουμε κανά ΒΕΤ;Ποιους επιθυμεί η Τουρκία;Τους Ισραηλινούς ή τους Ελληνες;

υ.γ.
Α! Και κανόνισε να πείσεις τους ομόσταυλούς σου πως το σύνθημα "αλήτες..προδότες..πολιτικοί.." το φωνάζουν οι φασίστες! Να σας αποκαλέσουμε ΟΛΟΥΣ μήπως φασίστες;
ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ.
Kαι μάθε τί σημαίνει παρομοίωση!

Ανώνυμος είπε...

Tελικα η λεξη υπερηφανεια εχει χασει καθε σημασια αφου την εγκαλειτε ακομη και ο Γαυρος.

Οντως πρεπει να εισαι υπαλληλος της ισραηλινης πρεσβειας και παραλληλα πρακτορας της κυπ και φανατικος τηλεθεατης του χαρδαβελλα αφου μονο αυτος καταφερνει να αναμειγνυει τουρκικες πρεσβειες, χαμας, αγκυρα, ακελ, τροσκυ, καμπαλα, ταλμουδ, νεφελιμ και ελενη μενεγακη.

Στο μονο σοβαρο που ειπες, για τον χριστοφια και το ακελ, προς εκπληξη σου θα συμφωνησω μαζι σου.Εχει ομως και κατι αλλα λιμανια και θαλλασια υδατα στη κρητη..

Θα σε πληροφορησω επισης οτι στο οακα υπηρχε οργανωμενο σχεδιο απο την τουρκικη πρεσβεια, την χαμας, το ακελ, το τροσκυ, την τεταρτη διεθνη και φυσικα την θυρα 13..να δολοφονησουν τους παικτες του θρυλου..σιγονταρε και ο σωκρατης απο την ανατολικη γερμανια.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Υ.Γ. ΝΙΚΟΣ ΓΟΔΑΣ 19-11-1948
Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ
Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
Υ.Γ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΩΝ
Υ.Γ. RESPECT ΣΤΟΥΣ ULTRAS HAPOEL
Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΕΜΑΛΙΣΤΗΣ
Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ
Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΣΚΙΣΤΗΣ
Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΔΙΕΘΝΙΤΗΣ
Υ.Γ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΕΚΕΛ
Υ.Γ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ
Υ.Γ. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΑΥΡΟ
Υ.Γ. ΚΡΙΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΣ ΣΤΟΥΣ 1300 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ
Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ
Υ.Γ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ